Metier har blitt partner i Oslo Business Forum

29. juni 2022

Metier går inn som partner i den årlige næringslivskonferansen Oslo Business Forum (OBF), som foregår 21. - 22. september. Dette to-dagers arrangementet er en viktig møteplass for ledere og mellomledere i Norge, og derfor var det naturlig for oss å velge OBF som samarbeidspartner. Det er forventet 3000 deltakere i salen og over 10 000 vil følge konferansen på nett. Med et såpass bredt nedslagsfelt så er det ingen tvil om at dette er et viktig sted å være for å følge med på trender, nettverke med andre og dele erfaring.

En viktig arena

Oslo Business Forum ble etablert av gründerne Marius Røed Wang og Christoffer Omberg i 2016. OBF Har siden den gang vokst til å bli en av de viktigste konferansene for norsk næringsliv og trekker dyktige foredragsholdere hvert år. Tidligere har de hatt blant annet Barack Obama, Randi Zuckerberg og Alexander Osterwalder for å nevne noen. En av årets hovedforedragsholdere er forfatter av Homo Deus og Sapiens, Yuval Noah Harari.

- Oslo Business Forum er veldig stolte over å ha et samarbeid med Metier, sier Fredrik C. Paulshus Dehli, Partner i Oslo Business Forum. - Ikke bare er Metier ekstremt fremoverlente, men de har imponerende innsikt på flere av temaene som vi ønsker å rette fokuset på - spesielt innen ledelse, innovasjon og strategi. Det er første gang Metier og OBF går inn i et partnerskap, og vi ser langsiktig på samarbeidet og tror synergiene vil fortsette å blomstre. Dette gleder vi oss til.

- For oss er det viktig å delta på arenaer som dette, sier Halvard Kilde, administrerende direktør i Metier. Vi ønsker å holde våre ansatte faglig oppdatert og er opptatt av å hente inspirasjon om temaer som er i tiden.

- Det at vi har blitt partner skaper stort engasjement internt, forteller Charlotte Eneroth, markedsdirektør i Metier. Vi skal ha en samling på kontoret hvor arrangement blir streamet samt at flere av våre ledere og konsulenter vil delta på selve konferansen.

Dette er en unik mulighet for kompetanseutvikling blant våre ansatte i tillegg til en viktig arena for erfaringsdeling og mingling med andre ledere og mellomledere.

Future-Focused Leadership

Temaet for årets konferanse er Future-Focused Leadership. Vi står ovenfor en tid med mye usikkerhet og risiko, men samtidig også muligheter. Vi må utvikle oss og finne nye måter å tenke på.

Noen av temaene som vil bli tatt opp er;

  • Hvordan vil fremtidens arbeidsliv se ut?
  • Hvordan vil klimaendringene påvirke oss?
  • Hvordan vil pandemien få oss til å se på våre forretningsmodeller med nye øyne?

Noen av foredragsholderne som kommer er Steve Wozniak - co-founder, Apple, Amy Edmondson - Harvard-professor og verdens fremste Management Thinker og Nassim Taleb – mannen bak Black Swan-teorien og ansett blant verdens 50 mest betydningsfulle mennesker, for å nevne noen.

Vi er spente på å høre på disse foredragsholderne og gleder oss til erfaringsutveksling på selve konferansedagen.

Har du lest?

Tollgaarden - et ærverdig bygg løftet frem i tiden

Tollgaarden - et ærverdig bygg løftet frem i tiden

Mellom togskinnene som fører inn til Oslo S og Oslo bussterminal, ligger Tollgaarden. Et nærmere 100 år gammelt historisk bygg som i disse dager løftes inn i fremtiden. Bygget, som stod ferdig i 1926, rehabiliteres og gjøres om til et moderne sted for næring, med...

Metier styrker sin posisjon ytterligere med Tetra Tech som nye eiere

Metier styrker sin posisjon ytterligere med Tetra Tech som nye eiere

Det globalt ledende konsulent- og ingeniørselskapet Tetra Tech har kjøpt opp RPS Group, moderselskapet til Metier OEC, som nå også skifter navn til Metier. Med Norden som trekkplaster Tetra Tech har hatt stor suksess med å vokse både organisk og gjennom oppkjøp de...

Skaper god utvikling hos Norges største folkebibliotek

Skaper god utvikling hos Norges største folkebibliotek

Å jobbe med utvikling og endringsledelse for viktige institusjoner, kan føre med seg både ærefrykt, stolthet og glede. June Johansen, Frida Kold Eide og Mathilda Godborg kjenner dette på kroppen hver dag. De er viktige prosjektressurser inne hos Deichman, der de skal...