Steffen Sutorius begynner i Metier OEC

Steffen Sutorius begynner i Metier OEC

25. oktober 2022

Administrerende direktør i Digitaliseringsdirektoratet, Steffen Sutorius, begynner i en direktørstilling hos divisjon Management Consulting. Steffen har jobbet i Metier OEC tidligere, blant annet som leder for konseptvalg og forretningsplaner i samme divisjon.

– De av oss som kjenner og har hatt gleden av å jobbe med Steffen tidligere vet at han kommer til å bli et veldig godt tilskudd hos oss, sier divisjonsleder Alexander Smidt Olsen. Steffen har bred kompetanse og sterke analytiske og strategiske egenskaper – i tillegg til at han er en bra fyr.

I tiden Steffen har vært leder for Direktoratet for forvaltning og IKT og Digitaliseringsdirektoratet, har han ledet organisasjonen gjennom store omstillinger og etablert Norges første Digitaliseringsdirektorat. Erfaringene han tar med seg fra dette arbeidet vil være av stor verdi for Metier OECs mål om å bidra til bærekraftig samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon.

– Jeg er stolt av hva mine kolleger har fått til i Digitaliseringsdirektoratet, men jeg ser samtidig frem til å ta fatt på nye utfordringer i Metier OEC sier Steffen. Jeg kjenner Metier OEC som en organisasjon med meget kompetente og hyggelige medarbeidere. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med dem og å være med på å utvikle organisasjonen videre.

Steffen Sutorius starter i Metier OEC etter nærmere avtale en gang på nyåret.

Du kan lese pressemeldingen fra Digitaliseringsdirektoratet her. 

Foto: Digitaliseringsdirektoratet

Har du lest?

Metier OEC innleder samarbeid med Redd Barna

Metier OEC innleder samarbeid med Redd Barna

Barn i fattige land vokser opp i en klimakrise. Skogbranner, tørke, avlingssvikt, oversvømmelser og hetebølger er bare noen få eksempler på hvordan klimautfordringene påvirker barns rettigheter og trygghet. Det er viktigere enn noen gang å hjelpe barn med å gi de...

Fra lovende alpinist til ambisiøs prosjektleder

Fra lovende alpinist til ambisiøs prosjektleder

Noen barn drømmer om å bli brannmann, dyrlege eller politi. Andre drømmer om å bli idrettsstjerner, og enkelte drømmer til og med om å redde verden. Dette er historien om Carl Petter Lehne, en av våre som gikk fra en guttedrøm om et liv i skibakken til å bli en del av...

Trekanten har vunnet prisen Årets transformasjonsprosjekt

Trekanten har vunnet prisen Årets transformasjonsprosjekt

Vi vil gjerne gratulere prosjektet Trekanten med vel fortjent utmerkelse som Årets transformasjonsprosjekt under årets OMA Awards. Prisen går til et prosjekt som har strukket seg langt når det gjelder kvalitet, gjerne med et utfordrende utgangspunkt, som har endret...