Steffen Sutorius begynner i Metier

Steffen Sutorius begynner i Metier OEC

25. oktober 2022

Administrerende direktør i Digitaliseringsdirektoratet, Steffen Sutorius, begynner i en direktørstilling hos divisjon Management Consulting. Steffen har jobbet i Metier tidligere, blant annet som leder for konseptvalg og forretningsplaner i samme divisjon.

– De av oss som kjenner og har hatt gleden av å jobbe med Steffen tidligere vet at han kommer til å bli et veldig godt tilskudd hos oss, sier divisjonsleder Alexander Smidt Olsen. Steffen har bred kompetanse og sterke analytiske og strategiske egenskaper – i tillegg til at han er en bra fyr.

I tiden Steffen har vært leder for Direktoratet for forvaltning og IKT og Digitaliseringsdirektoratet, har han ledet organisasjonen gjennom store omstillinger og etablert Norges første Digitaliseringsdirektorat. Erfaringene han tar med seg fra dette arbeidet vil være av stor verdi for Metiers mål om å bidra til bærekraftig samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon.

– Jeg er stolt av hva mine kolleger har fått til i Digitaliseringsdirektoratet, men jeg ser samtidig frem til å ta fatt på nye utfordringer i Metier sier Steffen. Jeg kjenner Metier som en organisasjon med meget kompetente og hyggelige medarbeidere. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med dem og å være med på å utvikle organisasjonen videre.

Steffen Sutorius starter i Metier etter nærmere avtale en gang på nyåret.

Du kan lese pressemeldingen fra Digitaliseringsdirektoratet her. 

Foto: Digitaliseringsdirektoratet

Har du lest?

Tollgaarden - et ærverdig bygg løftet frem i tiden

Tollgaarden - et ærverdig bygg løftet frem i tiden

Mellom togskinnene som fører inn til Oslo S og Oslo bussterminal, ligger Tollgaarden. Et nærmere 100 år gammelt historisk bygg som i disse dager løftes inn i fremtiden. Bygget, som stod ferdig i 1926, rehabiliteres og gjøres om til et moderne sted for næring, med...

Metier styrker sin posisjon ytterligere med Tetra Tech som nye eiere

Metier styrker sin posisjon ytterligere med Tetra Tech som nye eiere

Det globalt ledende konsulent- og ingeniørselskapet Tetra Tech har kjøpt opp RPS Group, moderselskapet til Metier OEC, som nå også skifter navn til Metier. Med Norden som trekkplaster Tetra Tech har hatt stor suksess med å vokse både organisk og gjennom oppkjøp de...

Skaper god utvikling hos Norges største folkebibliotek

Skaper god utvikling hos Norges største folkebibliotek

Å jobbe med utvikling og endringsledelse for viktige institusjoner, kan føre med seg både ærefrykt, stolthet og glede. June Johansen, Frida Kold Eide og Mathilda Godborg kjenner dette på kroppen hver dag. De er viktige prosjektressurser inne hos Deichman, der de skal...