Et kurs i prosjektledelse for deg som bor i Bergen

dame som jobber på pc

Ønsker du å ta prosjektledelseskurs i Bergen?

En prosjektleder skal helst besitte mange ulike kvaliteter for å sikre at et prosjekt blir gjennomført som det skal. Med et kurs i prosjektledelse i Bergen får du både den nødvendige opplæringen og et yrende byliv - i én og samme pakke.

Metier tilbyr grunnkurs i prosjektledelse - et tilrettelagt studieløp basert på prisvinnende e-læring som vil gi deg en formell prosjektlederkompetanse. Kurset passer for alle uavhengig av hvor mye erfaring du sitter på.

Fordelen med et nettbasert kurs er at du kan legge opp løpet selv, og du står fritt til å disponere din egen tid. Et godt alternativ om du bor i Bergen er å ta et kurs i prosjektledelse på nett - så slipper du å sitte låst inne i et klasserom til visse tider.

Da kan du enkelt kombinere kurs i prosjektledelse med for eksempel en jobb ved siden av. Ta også med deg kurset hvor du vil og opplev nydelige Bergen når det måtte passe deg.

Hvorfor ta kurs i prosjektledelse i Bergen?

Bergen regnes ikke bare for å være Norges nest største by og Vestlandets hovedstad, men kan også skilte med å være både en Kulturby med stor K og verdensarvby. Kombinasjonen av sjarmerende småbyfølelse, flotte fjell, attraksjoner og kulturtilbud, gjør byen til det perfekte bakteppet for deg som vil ta kurs i prosjektledelse i Bergen.

At Bergen er en våt by er ikke noe nytt, men visste du at det er beliggenheten mellom De syv fjell som gjør byen mer mottakelig for regn? På regnværsdager er det ikke alltid muligheter for å ta med seg kurset utendørs, men det er likevel mange ting å finne på når du trenger en pause.

Byen huser alt fra museer og gallerier til det kjente akvariet og bryggen - som alle er verdt et besøk. Sistnevnte består av 61 fredede bygninger og står på UNESCOS liste over verdens kulturarv. På oppholdsdager kan du gå tur opp et av fjellene eller ta Fløibanen, en av Norges best besøkte turisattraksjoner, opp til Fløyen.

Kulturbyen byr også på flust med konserter og musikkforestillinger, hele året rundt. Med andre ord - å ta et kurs i prosjektledelse i Bergen blir alt annet enn kjedelig.

Kurs i prosjektledelse - ikke bare i Bergen

En god prosjektleder evner blant annet å se ting fra flere sider og kan gi av seg selv for å skape en felles visjon for alle som er involvert i prosjektet. Uansett om du bor i Bergen eller ikke vil et kurs i prosjektledelse fra Metier gir deg en grundig innføring i hele faget.

Med økt kunnskap vil du bli flinkere til å lede, motivere og kommunisere med kolleger og kunder, pluss at du får tydeliggjort din rolle som prosjektleder. Bli den beste prosjektlederen du kan bli med en enda bedre rolleforståelse.

Les mer om grunnkurs i prosjektledelse og hvilke muligheter det kan gi deg og karrieren din videre.

Har du lest?

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Hvilket ansvar har du som prosjektleder? Er du ny som prosjektleder og er usikker på hvilke arbeidsoppgaver som du har ansvaret for? Da bør du laste ned denne oversikten. Denne sjekklisten vil gi deg; En oversikt over de viktigste oppgavene med en utdypende forklaring...

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

Hvordan kan styringsgruppen bidra til prosjektsuksess? I utfordrende prosjekter bør prosjekteierskapet utøves av en styringsgruppe sammensatt av personer med relevant kompetanse. En styringsgruppe er hensiktsmessig ved behov for bred forankring i virksomheten og blant...