Fem grunner til å ta videreutdanning i prosjektledelse

student som studerer prosjektledelse

Derfor bør du ta videreutdanning i prosjektledelse

Er du på utkikk etter ny jobb, eller ønsker du å klatre videre på karrierestigen i firmaet du allerede jobber i? Da kan videreutdanning i prosjektledelse være noe for deg! Metier tilbyr nettbaserte prosjektlederkurs som passer uansett hvilket nivå du er på.

De aller fleste av oss ønsker å realisere vårt potensiale innen yrket vi jobber i. Dette er likevel ikke alltid så lett i et stadig tøffere arbeidsmarked. Her er fem gode grunner til hvorfor du bør ta videreutdanning i prosjektledelse.

  1. Et grunnkurs i prosjektledelse vil gi deg en bred oversikt over de viktigste områdene innen fagfeltet. Dette gir deg kompetanse til å styre både små og store prosjekter i din bedrift.
  2. En videreutdanning i prosjektledelse vil utmerke seg på din CV og gjøre deg mer ettertraktet på arbeidsmarkedet.
  3. For å lykkes med ditt prosjekt, er det essensielt at du klarer å organisere roller og ansvar innad i prosjektet. Dette vil du lære på grunnkurs i prosjektledelse.
  4. Ved å ta en videreutdanning i prosjektledelse på nett, står du fritt til å disponere tiden din, slik at du kan studere når det passer deg. Dette gjør det mulig å ha full jobb ved siden av samtidig som du øker kompetansen din.
  5. 5. Prosjektledere trengs i alle bransjer, derfor kan en videreutdanning i prosjektledelse være en verdifull ressurs også for deg som er usikker på hva du ønsker å jobbe med i fremtiden.

Prisbelønt e-læring

I løpet av 2015 var det så mange som 18 100 deltakere som tok nettkurs hos Metier OEC. Kursene finnes også på ti forskjellige språk. Dette sier noe om hvor ettertraktet nettbaserte utdannelser er i dag. Hos Metier OEC får du dessuten oppleve den prisbelønte e-læringsmodellen. Med din egen nettmentor, får du mulighet til å stille faglige spørsmål gjennom hele kursperioden, noe som vil gjøre deg tryggere i læringsprosessen.

Og til tross for at prosjektledelse kan være et krevende fag for mange, er pensumet i kursene oppdelt i akkurat passe størrelser, for at det skal være lettest mulig å tilegne seg den nødvendige kunnskapen for å kunne ta eksamen.

Bredt utvalg av videreutdanninger

Videreutdanning i prosjektledelse hos Metier OEC gir deg opplæring og en bred plattform for å forstå faget. Hvor lang tid du bruker på å gjennomføre kurset, avhenger av hvilket nivå du befinner deg på fra før. For de aller fleste vil kurset ta mellom 15 og 40 timer.

Etter endt grunnkurs, finnes det en rekke flere videreutdanninger i prosjektledelse å velge mellom på vår kursoversikt. Enkelte av disse vil også kunne gi studiepoeng på høyskolenivå. For å øke din egen verdi i arbeidsmarkedet, vil en videreutdanning i prosjektledelse være en svært god investering.

Har du lest?

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Hvilket ansvar har du som prosjektleder? Er du ny som prosjektleder og er usikker på hvilke arbeidsoppgaver som du har ansvaret for? Da bør du laste ned denne oversikten. Denne sjekklisten vil gi deg; En oversikt over de viktigste oppgavene med en utdypende forklaring...

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

Hvordan kan styringsgruppen bidra til prosjektsuksess? I utfordrende prosjekter bør prosjekteierskapet utøves av en styringsgruppe sammensatt av personer med relevant kompetanse. En styringsgruppe er hensiktsmessig ved behov for bred forankring i virksomheten og blant...