Gode nettstudier i prosjektledelse

mann som tar nettstudier på sin pc

Prisvinnende nettstudier i prosjektledelse

For å få en trygghet i rollen som prosjektleder, kan nettstudier i prosjektledelse være et godt sted å starte. Men vet du hvilket prosjektlederkurs på nett du bør ta?

For å klare arbeidsoppgavene som en prosjektleder; planlegging, delegering av oppgaver, sørge for gjennomføring og gode løsninger, er det viktig at du besitter enkelte egenskaper. Av personlige egenskaper bør du like å ha mye ansvar, kunne finne løsninger, ha en interesse for økonomi og være strukturert. Du må også kunne motivere teamet ditt og veilede dem slik at de yter sitt beste.

Det kan høres ut som mye, men alt kan læres – og nettstudier i prosjektledelse er et godt sted å starte. Hos Metier OEC kan du lære det gjennom et prisvinnende e-læringssystem.

Under prisutdelingen til E-learning Awards i 2014 med totalt 250 ulike deltakere, stakk Metier av med pris for “Best use of blended learning - international” med sin e-læring og nettstudier i prosjektledelse. Begrunnelsen til juryen var at opplæringsprogrammet dekket alle kunnskapsområder innen prosjektledelse, samtidig som de leverer en effektiv blanding av e-læring kombinert med klasseromsundervisning.

Undervisningen er variert og basert på ekte problemstillinger, med en god blanding av blant annet quiz, sjekklister og caseoppgaver. Denne miksen blitt perfeksjonert over mange år, og er nå av beste internasjonale klasse.

Kunnskapsreise med Metier OEC

I over 15 år med kontinuerlig videreutvikling har Metier OEC komplett kurstilbud innen prosjektledelse med sine e-læringskurs. Er du helt fersk i faget er grunnkurs i prosjektledelse et godt sted å starte, og tidligere kursdeltakere har mye godt å si etter deltakelsen:

– Et lettfattelig kurs som gir en god innsikt i prosjektledelse, med verktøy som det er enkelt å bruke, sier Eli-Anne Bødal fra Kinnarps. Anita Thoresen Midthaug fra Istad Kraft AS er også fornøyd med Metiers nettstudier i prosjektledelse og har følgende å si:

– Bli med på en kunnskapsreise om prosjektledelse sammen med Metier, da får du kunnskap om hvordan det på en best mulig måte skjer.

Nettstudier i prosjektledelse

Grunnkurs i prosjektledelse er satt sammen av 17 e-læringsleksjoner som gir deg god forståelse for prosjektledelse og innsikt i begreper, prosesser og kunnskapsområder i faget. Du vil også få en egen nettmentor som støtter deg når du trenger det, svarer på faglige spørsmål, og kommer med en tilbakemelding på oppgavene dine.

Kursets målgruppe er alle som er involvert i prosjekter og prosjektarbeid. Er du fersk vil nettstudier i prosjektledelse gi deg kunnskapen slik at du raskt kan komme på et kvalifisert nivå, samt oppnå faglig trygghet i faget. Deltakere som har erfaring med prosjekter og har jobbet med prosjektledelsesarbeid, vil få verdifull fagkunnskap som kan nyttes til erfaringene man allerede har.

Les mer om Metier OECs nettstudier i prosjektledelse.

Har du lest?

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Hvilket ansvar har du som prosjektleder? Er du ny som prosjektleder og er usikker på hvilke arbeidsoppgaver som du har ansvaret for? Da bør du laste ned denne oversikten. Denne sjekklisten vil gi deg; En oversikt over de viktigste oppgavene med en utdypende forklaring...

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

Hvordan kan styringsgruppen bidra til prosjektsuksess? I utfordrende prosjekter bør prosjekteierskapet utøves av en styringsgruppe sammensatt av personer med relevant kompetanse. En styringsgruppe er hensiktsmessig ved behov for bred forankring i virksomheten og blant...