Nettstudier innen prosjektledelse i Norge

dame som jobber på pc

Ønsker du å ta en utdannelse innen ledelse?

Metier OEC tilbyr nettstudier innen prosjektledelse i Norge, både grunnkurs som passer alle og kurs for de som er viderekomne i faget.

Nettstudier har blitt stadig mer populært i Norge, og det er ikke uten grunn. Å ta en utdanning på nett gir deg mye større frihet til å gjøre andre ting ved siden av. Dessuten står du fritt til å følge studieløpet i ditt eget tempo, og du vil ha tilgang til kurset både hvor og når du vil.

Nettstudier i hele Norge

Å ta et prosjektlederkurs på nett, kan du gjøre mens du opplever hva landet har å by på. Enten du ønsker å studere mens du besøker byer som Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Kristiansand eller Tromsø- så er mulighetene tilstede.

Å ta et nettstudie i Norge er en enkel, men svært lønnsom investering for deg og din karriere. At du kan disponere tiden din slik det passer deg, gir rom for både morsomme opplevelser eller jobb ved siden av studiet. Det er helt opp til deg!

Store bedrifter velger nettstudier i Norge

I motsetning til et høyskole- eller universitetsstudium, er det ingen oppmøteplikt. Likevel får du god praktisk opplæring i prosjektledelsedersom du velger et nettkurs på hos Metier OEC. Ettersom flere og flere store bedrifter i Norge velger nettstudier for sine ansatte, er det utvilsomt en stor fordel å prosjektkompetanse på CV-en når du er ute og søker jobb.

Et grunnkurs i prosjektledelse vil være en god plattform, både for ferske og mer erfarne prosjektledere. I løpet av kurset på 17 leksjoner vil du lære om ulike faser i prosjektet, fra oppstart og planlegging til gjennomføring og avslutning.

Etter endt kurs vil du ha en bedre forståelse av hvordan et prosjekt henger sammen, og du vil være kvalifisert til å bidra i et prosjekt i praksis. For deg som ønsker å klatre oppover på karrierestigen, er et prosjektlederkurs på nett et glimrende verktøy for å bygge på din kompetanse, og gi deg et nødvendig forsprang fra konkurrentene dine.

Prisbelønnet e-læring

Metier OEC har nettstudier i Norge som benytter prisbelønnet e-læring. Du vil få tilgang til din egen mentor på nett, som du kan kommunisere med gjennom hele kurset. For å sikre god læring, er pensumet delt opp i passe porsjoner og krydret med praktiske eksempler. Du vil også få interaktive oppgaver, sjekklister og quizer.

Hvis du ønsker å finne ut mer om hva et nettstudie i Norge kan gjøre for deg og din karriere, kan du se hele vårt kurstilbud her.

Har du lest?

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Hvilket ansvar har du som prosjektleder? Er du ny som prosjektleder og er usikker på hvilke arbeidsoppgaver som du har ansvaret for? Da bør du laste ned denne oversikten. Denne sjekklisten vil gi deg; En oversikt over de viktigste oppgavene med en utdypende forklaring...

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

Hvordan kan styringsgruppen bidra til prosjektsuksess? I utfordrende prosjekter bør prosjekteierskapet utøves av en styringsgruppe sammensatt av personer med relevant kompetanse. En styringsgruppe er hensiktsmessig ved behov for bred forankring i virksomheten og blant...