Ønsker du å ta kurs i prosjektledelse i Tromsø?

dame som tar nettkurs på pc

Øk din kompetanse innenfor prosjektledelse i Tromsø

Tromsø, som også er kjent som nordens Paris, byr på mange små og store perler. Dersom du ønsker å oppleve disse, og samtidig bygge på din kompetanse som prosjektleder, er et nettbasert kurs i prosjektledelse noe for deg!

I et presset arbeidsmarked, er det essensielt å ha noe å tilby en potensiell arbeidsgiver. Det er ofte mange om beinet, så selv om du kanskje har erfaring som prosjektleder, vil et kurs i prosjektledelse hjelpe deg å stå sterkere i konkurransen om jobbene. Et slikt kurs kan du ta hvor som helst, så hvorfor ikke oppleve hva Tromsø har å by på samtidig som du gjør deg selv mer ettertraktet.

Fjell, friluftsliv og kurs i prosjektledelse

Tromsø er en ideel by å oppleve fjell og friluftsliv. Bare en halvtime utenfor byen, kan du finne turmuligheter i ulike vanskelighetsgrader. Er du nybegynner, kan for eksempel en utsiktstur til Gråtinden være et godt valg, mens for den mer erfarne fjellfarer kan Rakeltinden en time utenfor byen være verdt et besøk. I Tromsø har de gleden av midnattssol fra midten av mai til slutten av juli. Dette gir deg valgfriheten til å ta Metiers prosjektlederkurs på nett på dagtid, mens du opplever fjell og turliv på kvelden. Skulle ikke fjellturer være noe for deg, er det mange andre ting som gjør Tromsø verdt et besøk. Er du i byen mellom august og november, kan du se og oppleve tre øyer med en tur på Arctic Cruise. På vinterstid kan du kanskje ta et avbrekk fra prosjektledelse med en tur med hundeslede, eller speide etter det vakre nordlyset.

Kulinariske opplevelser i nord

Skulle du ønske å kombinere ditt grunnkurs i prosjektledelse med mer urbane aktiviteter, har Tromsø en rekke cafeer, restauranter og utesteder å by på. Blant annet kan du på Bardus Bistro få et innblikk i kulinariske historier fra lengst nord i landet vårt. Skulle du ønske å fortsette kvelden, kan et besøk til historiske Ølhallen være verdt et besøk. Ølhallen er Tromsøs eldste pub, og ble åpnet allerede i 1928.

Hvorfor ta kurs i prosjektledelse på nett?

Ved å øke din kompetanse med et nettbasert kurs, får du muligheten til å velge når på døgnet du ønsker å studere. Du kan trekke deg tilbake å studere der du føler du konsentrerer deg best, og du får fritiden til å utforske og besøke mange spennende steder, slik som nordens Paris, Tromsø. Skulle du allerede være i jobb, men ønsker å ta steget videre i bedriften du jobber i, kan et nettbasert kurs passe perfekt for deg i helger eller etter arbeidstid. Start din personlige utvikling mot å bli en dyktig prosjektleder med Metier OECs nettbaserte grunnkurs i prosjektledelse.

Har du lest?

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Hvilket ansvar har du som prosjektleder? Er du ny som prosjektleder og er usikker på hvilke arbeidsoppgaver som du har ansvaret for? Da bør du laste ned denne oversikten. Denne sjekklisten vil gi deg; En oversikt over de viktigste oppgavene med en utdypende forklaring...

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

Hvordan kan styringsgruppen bidra til prosjektsuksess? I utfordrende prosjekter bør prosjekteierskapet utøves av en styringsgruppe sammensatt av personer med relevant kompetanse. En styringsgruppe er hensiktsmessig ved behov for bred forankring i virksomheten og blant...