På jakt etter kurs i prosjektledelse i Trondheim?

mann som jobber på pc

Øk din kompetanse innenfor prosjektledelse i Trondheim

En prosjektleders jobb er blant annet å sørge for at teamet jobber effektiv slik at alt går på skinner fra start til slutt. Øk kompetansen din i feltet ved å ta et kurs i prosjektledelse i for eksempel Trondheim.

Faglig utdanning gir deg betydningsfull trygghet som er viktig både når du vil prestere og utvikle deg videre. Uansett hvor mye erfaring du har fra prosjekter tidligere, kan en formell prosjektlederkompetanse gjøre det lettere for deg å klatre på karrierestigen.

Bor du i Trondheim og vil ta et kurs i prosjektledelse er det et godt alternativ å gjøre det hos Nordens største prosjektskole, Metier. I form av tilrettelagt e-læring får du oversikten, innsikten og de nyttige verktøyene som gjør deg mer bevisst på prosjektrollene og prosessen.

Det beste med å ta et nettkurs i prosjektledelse er at du selv kan velge når du vil studere og når du ønsker en pause for å gå ut og oppleve Trondheim by.

Fordelene ved å ta kurs i prosjektledelse i Trondheim

Visste du at Trondheim en gang var Norges hovedstad? I dag er byen landets tredje største by etter Oslo og Bergen og kan by på alt fra påfyll av kultur og musikk til flere gastronomiske opplevelser og flott arkitektur.

Å ta et online kurs i prosjektledelse i Trondheim har derfor flere fordeler, og byen har i tillegg et stort utvalg severdigheter, attraksjoner og turmål i både by og mark. Norges nasjonalhelligdom, Nidarosdomen, er alltid verdt et besøk. Den ærverdige kirken er Olav den helliges gravkirke og her kan du blant annet finne ulike konsertaktiviteter året rundt.

Er du glad i musikk bør du sjekke ut Rockheim, som er det nasjonale opplevelsessenteret for pop og rock. Ettersom bygget skifter lys, mønster og farge på kvelds- og vinterstid, er det også en visuell attraksjon.

Fotballinteresserte frekventerer hjemmearenaen til Rosenborg Ballklubb, nemlig Lerkendal Stadion i utkanten av Trondheim sentrum. Der har flere av Europas fremste lag møttes til Champions League-kamper.

I byen finner du museer i alle mulige varianter, og du kan for eksempel velge mellom musikk-, kunst-, vitenskaps-, sjokolade- og folkemuseum. Med flust av ting å finne på, er det mye gjøre i Trondheim mellom slagene når du tar kurs i prosjektledelse.

Dette lærer du på kurs i prosjektledelse

Det er altså flere gode grunner til å ta kurs i prosjektledelse hvis du befinner deg i Trondheim, men hva innebærer selve kurset?

På kurs i prosjektledelse hos Metier vil du blant annet lære vanlige definisjoner og begreper, hva som utgjør ulike faser i prosjektet, beregne lønnsomhet og hvordan du best kan organisere roller og ansvar - alt det du trenger for å bli en enda bedre prosjektleder. Med økt kunnskap vil du lettere kunne holde hodet kaldt og se løsninger på problemer som eventuelt oppstår i løpet av et prosjekt.

Les mer om grunnkurs i prosjektledelse som gir deg en grundig og nyttig innføring i faget.

Har du lest?

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Hvilket ansvar har du som prosjektleder? Er du ny som prosjektleder og er usikker på hvilke arbeidsoppgaver som du har ansvaret for? Da bør du laste ned denne oversikten. Denne sjekklisten vil gi deg; En oversikt over de viktigste oppgavene med en utdypende forklaring...

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

Hvordan kan styringsgruppen bidra til prosjektsuksess? I utfordrende prosjekter bør prosjekteierskapet utøves av en styringsgruppe sammensatt av personer med relevant kompetanse. En styringsgruppe er hensiktsmessig ved behov for bred forankring i virksomheten og blant...