Ta kurs i prosjektledelse i Stavanger

mann som tar kurs på pc

Øk din kompetanse innenfor prosjektledelse i Stavanger

Vil du bygge på kompetansen din slik at du kan bli tryggere på din rolle som prosjektleder? Ved å et kurs i prosjektledelse i Stavanger, får du ikke bare kunnskapen du trenger, men du stiller også sterkere på arbeidsmarkedet.

Det er ofte mange om beinet når det utlyses prosjektleder-stillinger, og det kan være utfordrende å komme gjennom nåløyet. Som en god prosjektleder bør du ha evne til å håndtere flere ting på en gang, mens du hele tiden har kontroll og et overordnet blikk over alle deler av prosjektet.

Ved å ta en faglig utdanning som et tillegg til erfaringen du allerede har, tydeliggjør du at du har det som trengs for å fylle rollen som en dyktig prosjektleder. Er du bosatt i Stavanger kan det derfor være lurt å ta et kurs i prosjektledelsesom gir deg nødvendig opplæring i vesentlige verktøy for faget.

Hos Metier OEC kan du ta kurset over nettet, som gjør at du kan selv velger hvordan du vil bruke tiden din. Da kan du enkelt nyte alle tilbudene Stavanger har å by på ved siden av studiene.

Aktiviteter mens du tar kurs i prosjektledelse i Stavanger

Norges oljehovedstad er landets fjerde største by, og kjent for å være både intim og koselig. Det er også stedet for deg som liker litt spenning i hverdagen, så mens du tar kurs i prosjektledelse i Stavanger bør du også sjekke ut en del av attraksjonene som finnes.

Enten om du er fra byen eller har bosatt deg der kun for en kort periode, så er en tur til Prekestolen et must. Hit flokkes både nordmenn og turister fra alle verdenshjørner, noe som kanskje ikke er så rart. På klippeplatået er du 604 meter over Lysefjorden og den spektakulære utsikten er noe du definitivt vil huske i lang tid fremover. Er du glad i vannsport, anbefales surfing, kiting eller bading på Solastranden - hvis årstiden tillater det.

Også prosjektledere trenger et pust i bakken og det som i 2008 ble kåret til Europas kulturhovedstad, er perfekt for nettopp det. Kystbyen byr nemlig på flere festivaler året gjennom som spenner over alt fra musikk til mat, humor og idrett - altså noe for enhver smak.

Hva får jeg ut av kurset i prosjektledelse i Stavanger?

Som prosjektleder er det du som sørger for at rammene rundt prosjektet følges og du bør være både strukturert, løsnings- og kundeorientert. En tydelig og positiv leder kan se prosjektet fra forskjellige perspektiver, og har egenskaper som er viktige for å kommunisere og motivere teamet.

Hos Metier OEC lærer du alt dette slik at du får et enda bedre utgangspunkt for å kunne styre et vellykket prosjekt fra start til slutt. Du vil også stille enda sterkere på arbeidsmarkedet i Stavanger med et kurs i prosjektledelse.

Start på din kunnskapsreise med grunnkurs i prosjektledelse og legg grunnlaget for at du skal bli den beste prosjektlederen du kan bli.

Har du lest?

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Hvilket ansvar har du som prosjektleder? Er du ny som prosjektleder og er usikker på hvilke arbeidsoppgaver som du har ansvaret for? Da bør du laste ned denne oversikten. Denne sjekklisten vil gi deg; En oversikt over de viktigste oppgavene med en utdypende forklaring...

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

Hvordan kan styringsgruppen bidra til prosjektsuksess? I utfordrende prosjekter bør prosjekteierskapet utøves av en styringsgruppe sammensatt av personer med relevant kompetanse. En styringsgruppe er hensiktsmessig ved behov for bred forankring i virksomheten og blant...