Vil du ta kurs i prosjektledelse i Oslo?

Øk kompetansen din innenfor prosjektledelse

Uansett om du er fersk i faget eller mer erfaren, så vil et kurs i prosjektledelse i Oslo være perfekt for deg som bor i byen og vil øke kompetansen. Da kan du enkelt kombinere ny kunnskap med det hovedstaden har å by på.

Et prosjekt blir ofte ikke like vellykket uten en kompetent prosjektleder som har oversikt og følger opp alle deler av prosessen - fra oppstart til ferdig gjennomført prosjekt. Som prosjektleder er det din jobb å se helheten i alle deler av prosjektet, og dermed sørge for at ting blir levert innen tidsfristen og i samsvar med kundens forventninger.

Både nye prosjektledere og de som har erfaring fra tidligere prosjekter vil ha godt av å lære noe nytt. Er du på jakt etter et kurs i prosjektledelse i Oslo - hvorfor ikke gjør det på nett? Tar du nettstudier i prosjektledelse hos Metier, kan du nemlig styre din egen tid.

Da kan du enkelt kombinere kurs i prosjektledelse med for eksempel en jobb ved siden av, eller flytte deg ut og oppleve det Oslo har å by på mens du studerer.

Kurs i prosjektledelse + Oslo = sant

I europeisk sammenheng er hovedstaden vår en relativt liten by, men den får stadig et mer internasjonalt og multikulturelt preg. Oslo er byen der du kan få alt fra shopping og urban kultur til flott natur og turer i marka - rett og slett storby og grønne lunger i skjønn forening.

Selv om Oslo viser seg fra sine aller beste sider i løpet av sommermånedene, legger også de andre sesongene sin sjarm over byen. Hovedstaden er nemlig like vakker når den er snødekt - og gir til og med kort vei til både skiløyper og slalombakker.

Ved å ta et nettbasert kurs i prosjektledelse i Oslo trenger du heldigvis ikke å sitte inne, men kan benytte fleksibiliteten til å gjøre akkurat det du vil. Ta for eksempel med deg kurset på PC-en ut i parken eller sett deg på en kafé og nyt en deilig kopp kaffe.

Når du trenger du en pause fra å studere kurs i prosjektledelse, har Oslo mer enn nok å by på. Besøk for eksempel noen av turistattraksjonene for litt kulturell påfyll, som museene på Bygdøy, Holmenkollen eller Vigelandsparken. Er du av den aktive typen, finner du mange populære turstier både i marka og ellers i byen - enten du vil rusle eller jogge.

Lær prosjektledelse i Oslo

Så uansett om du vil starte på en ny karriere eller allerede er involvert i flere prosjekter, vil kurs i prosjektledelse hos Metier OEC gi deg muligheten til å både ha en jobb ved siden av og nyte Oslo mens du studerer.

Grunnkurs i prosjektledelse vil gjøre deg enda tryggere i rollen som prosjektleder slik at du kan ta fatt på enda flere prosjekter med ny giv.

Har du lest?

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Hvilket ansvar har du som prosjektleder? Er du ny som prosjektleder og er usikker på hvilke arbeidsoppgaver som du har ansvaret for? Da bør du laste ned denne oversikten. Denne sjekklisten vil gi deg; En oversikt over de viktigste oppgavene med en utdypende forklaring...

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

Hvordan kan styringsgruppen bidra til prosjektsuksess? I utfordrende prosjekter bør prosjekteierskapet utøves av en styringsgruppe sammensatt av personer med relevant kompetanse. En styringsgruppe er hensiktsmessig ved behov for bred forankring i virksomheten og blant...