Vil du ta utdanning på nett i prosjektledelse?

mann som jobber på pc

Usikker på hvilket kurs som passer deg?

Ønsker du å ta en utdanning på nett i prosjektledelse, men er usikker på hvilket kurs du skal ta? Da kan denne artikkelen være til nytte for deg!

Det er nå blitt flere og flere nettsteder som tilbyr utdanning på nett i prosjektledelse. Og selv om mange kanskje ser ut til å tilby det samme, kan det være stor forskjell på hva du faktisk får.

Metier OEC Academy tilbyr en rekke ulike kurs innen prosjektledelse, og har hvert år over 18 000 kursdeltagere og studenter som kurser og sertifiserer seg innenfor emnet. Et av de mest populære kursene er grunnkurs i prosjektledelse, og passer for de aller fleste som interesserer seg for prosjektstyring.

Den beste utdanningen på nett i prosjektledelse?

Metier OEC Academy er Norges største prosjektskole, og benytter seg av en prisbelønnet e-læringsmetode som har høstet svært gode kritikker både nasjonalt og internasjonalt. Kursene har høy kvalitet, og går for å være blant de aller beste av sitt slag. Selve grunnkurset tar for de aller fleste mellom 15 og 40 timer, alt ettersom hvilket nivå den enkelte student befinner seg på ved kursstart. Pensumet er delt inn i 17 ulike kapitler, med passelig mengde fagstoff for å sikre at alle kommer seg greit gjennom.

Fordelene med å ta en videreutdanning som dette på nett er mange. For mens du ved et annet studie hadde måttet satt alt annet på hold, kan du med et nettstudie studere i ditt eget tempo, og gjøre andre ting ved siden av. Du kan ha full jobb, eller studere mens du reiser rundt og besøker andre byer i landet vårt. Kanskje vil du studere mens du opplever midnattssolen i Tromsø?

En utdannelse som gir mange muligheter

Tar du en utdanning på nett i prosjektledelse, kan du være trygg på at du vil få varierte arbeidsoppgaver og mange utfordringer og muligheter. For prosjektledere brukes i de aller fleste bransjer, noe som ikke låser deg fast dersom bransjen du jobber i skulle treffe en nedgangskonjunktur. En videreutdanning i prosjektledelse kan dessuten bidra til å gjøre deg mer attraktiv til å klatre innad i bedriften du allerede jobber, hvis ambisjonen din er å kapre en mer ansvarsfull stilling.

Hva kan du forvente å lære?

På grunnkurs i prosjektledelse hos Metier OEC Academy, er dette blant tingene du kommer til å få bedre innsikt i:

  • Vanlige definisjoner og begrep innen faget
  • Om ulike faser i et prosjekt, fra oppstart og planlegging til gjennomføring og avslutning
  • Se prosjektet fra kunden/leverandørens side
  • Hvordan organisere roller og ansvar
  • Om effektmål og resultatmål

Alt dette sammen med gode caseoppgaver, quizer og din egen mentor på nett gjennom studieløpet, vil bidra til å gjøre deg til en stødig prosjektleder. Velger du utdanning på nett i prosjektledelse hos Metier OEC Academy, kan du bli sertifisert prosjektleder, og du vil ha muligheten til å ta studiepoeng på høyskolenivå innen faget. Les mer om grunnkurs i prosjektledelse.

Har du lest?

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Sjekkliste: Ditt ansvar som prosjektleder

Hvilket ansvar har du som prosjektleder? Er du ny som prosjektleder og er usikker på hvilke arbeidsoppgaver som du har ansvaret for? Da bør du laste ned denne oversikten. Denne sjekklisten vil gi deg; En oversikt over de viktigste oppgavene med en utdypende forklaring...

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

7 viktige spørsmål til styringsgruppen

Hvordan kan styringsgruppen bidra til prosjektsuksess? I utfordrende prosjekter bør prosjekteierskapet utøves av en styringsgruppe sammensatt av personer med relevant kompetanse. En styringsgruppe er hensiktsmessig ved behov for bred forankring i virksomheten og blant...