10 GODE GRUNNER TIL Å JOBBE HOS METIER OEC

Ser du etter nye utfordringer, hvor du kan gjøre en forskjell i prosjekter som er viktige for Norge? 

Vi har høye ambisjoner, og vil ha deg med.


Vi er en gjeng på 250 personer som brenner for samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter.

Gjelder det også deg, kan du helt sikkert trives godt hos oss - og da vil vi gjerne at du leser videre.

1. Du blir en del av en faglig dyktig gjeng

Begynner du hos oss vil du ta del i et profesjonelt, dynamisk og faglig sterkt miljø.

Vi hjelper virksomheter med å levere gode prosjekter over tid, gjennom ledelsesrådgivning. Vår Management Consulting og Academy-avdeling tilbyr kundene våre støtte, opplæring og innføring av prosjektrammeverk og metodikk i virksomhetene.

Mens prosjektledelse- og styring var der det hele begynte for oss, for 40 år siden. Så der tør vi å si at vi er nummer èn. Vi jobber med å styre og forbedre enkeltprosjekter. Mange av dem er store og komplekse, andre er mindre og gir yngre kolleger større rom for å prøve seg på et bredere sett med oppgaver.

 

2. Skikkelig spennende prosjekter

Ikke bare varierer prosjektene våre i størrelse og kompleksitet, de varierer også på bransje. Kundene våre befinner seg i både offentlig og privat sektor, hvor vi er involvert i alle faser og virksomhets- og prosjektutvikling. Blant annet kan du få prosjekter i IKT, samferdsel, bygg, energi, industri, helse og forsvar.

De siste årene har vi blant annet bidratt til å bytte ut motorvognregisteret, utviklet en app for blodprøvetaking, bidratt til utvikling av ny nasjonal transportplan og vi prosjektleder Norges første batterifabrikk og NORCEMs karbonfangstanlegg på Brevik. Vi har også vært involvert i bygging av det nye nasjonalmuseet.

Klikk her for å lese om noen av våre spennende prosjekter det siste året.

Dame på byggeplass

3. Tverrfaglig sparring og arbeid

Våre consultingenheter består av Bygg- og anlegg, ICT og Managment Consulting. I mange prosjekter eller oppdrag går to eller flere av avdelingene i tospann, som gjør at man lærer mer og får en variert hverdag. Hver avdeling er faglig sterk, men samlet er de enda sterkere.

Vi har også en miks av bakgrunner. Mange som jobber hos oss er utdannet innen ingeniørfag eller industriell økonomi, men du finner også jurister, økonomer, samfunnsøkonomer og samfunnsvitere.

 

to blide jenter på tur

4. Et sosialt og aktivt miljø med plass til deg

Vi liker å være sammen. Derfor reiser vi på turer, trener og ler i hverandres selskap.

En viktig del av det puslespillet er MO Sport og Fritid. I korona-tiden er flere aktiviteter erstattet med blant annet e-trening, langrennskurs og isbading, men når verden åpner igjen skal vi tilbake til aktiviteter som skarverennet, cage-ball, salsation-dansing, sykurs og fotball.

Som vi gleder oss til å være sosiale på kontoret og på firmaturer – men enn så lenge holder vi koken sammen på Teams.

5. Jobben som læringsarena

Vi tror på å lære gjennom prosjekter og oppdrag du involveres i, men at du i bunn burde ha en faglig forståelse for prosjekt. Heldigvis har vi en avdeling som driver bare med kompetanseutvikling, for oss som jobber her og for våre kunder. Vårt Academy tilbyr internasjonalt anerkjente sertifiseringer og kurs, som alle ansatte får tilgang til. Blant annet finnes sertifiseringer i PRINCE2®, AACEI®, Scaled Agile, MSP og MoP. Skulle du ønske å lære enda mer, finnes også muligheter for en Executive MBA i prosjektledelse fra SKEMA Business School i Frankrike, hvor du får 30 studiepoeng. Så er du interessert, finnes det muligheter for å alltid lære mer.

 Les om hele kursporteføljen vår på prosjektledelse.no

Vi lærer også av hverandre. På MO Skolen får du kurs i Excel, Power Point eller fasilitering, og kanskje har du noe å lære bort?

6. Offisielle og uoffisielle mentorer

Vi er genuint opptatt av læring og utvikling.

Ikke bare har du en leder som vil følge opp deg og din faglige og profesjonelle utvikling, men hos oss vil du oppleve at det er mange å gå til for råd og innspill.

 

7.  Du bidrar der du er god

Om du er tidlig i karrieren eller har jobbet i noen år, er dine innspill verdifulle.

Vi tror på at det er sammen vi er sterkest, og at vi i vår tverrfaglighet og med våre forskjeller klarer å komme frem til den beste løsningen for kunden.

8. En arena laget spesielt for deg som ung konsulent

Som ung konsulent hos oss tar du del av Young Project Professional (YPP).

YPPene møtes til sosiale og faglige samlinger, hvor man får kurs og foredrag fra seniorressurser og kan sparre med andre.

9. Stabilitet

Vi er solide, med 5 ben å stå på. Vi har allerede vært inne på våre tre konsulentenheter og Academy, men vi har også et femte ben; Project systems. De leverer prosjektstyringsverktøy, som gjør det lettere for små og store, komplekse prosjekter å strukturere arbeidet. Dette gjør at vi er motstandsdyktige mot sykliske endinger.

I ryggen har vi også RPS Group, et selskap med 5000 ansatte verden over.

10. Fleksibilitet

Nå er ikke muligheten for hjemmekontor verken særlig fristende eller spesiell, men hos oss har det lenge vært rom for å legge opp arbeidsuken slik det er best for deg. Vi har tillit til at du gjør det du skal, når du skal. Dessuten har vi det så hyggelig på kontoret, at vi ikke er særlig redde for at du vil velge å være hjemme 100% av tiden.

Det er viktig for oss at du har det bra både faglig og sosialt på jobb, men også på hjemmebane. De få timene med barna eller den middagen med gjengen er viktig, og det er det rom for.

Tar du utfordringen?


Dersom dette høres ut som et miljø for deg,
håper vi du vil lese om stillingene vi har åpne.

Vi vil gjerne bli dine kolleger!


 

"Jeg trives her pga korte beslutningsveier fra god idé til handling samt at vi jobber med de mest verdiskapende prosjektene."

"Jeg utvikler meg i jobben og får være med i spennende prosesser i de største prosjektene i Norge."

"Jeg har fått spennende og utfordrende oppgaver fra dag en, og blir støttet av dyktige kollegaer i et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø."

Hvorfor jobbe hos oss?


Flat organisasjon


Vi har en flat og uformell organisasjon. Det er kort vei fra forslag til avgjørelse

Fokus på det du er god på


Som ansatt hos oss, ønsker vi å bruke deg til det du er best på og legger tilrette for det

 Gode karrieremuligheter


Med en flat organisasjon er veien kort til å markere seg positivt og fylle på din CV

 Ett brand


Du får jobbe med en sterk nasjonal merkevare. Vi vet hvor viktig branding er, og prioriterer dette

Stor takhøyde


Vi vet at mennesker er forskjellige, og ønsker å tilpasse oss for at alle skal prestere best mulig

Muligheter til å lære


Vi satser på videreutdanning i alle sektorer. I faget prosjektledelse er kunnskap nøkkelen