Metier OEC søker

Business Development / Engagement Manager - privat sektor

Vil du være med på å ta vår digitale virksomhet til nye høyder?

Er du den vi leter etter?

Vi har store ambisjoner og sterke vekstplaner de neste årene. Derfor søker Metier OEC nå en Business Development / Engagement manager til et av Norges ledende fagmiljøer innen styring og ledelse av digitale transformasjoner.

Søknadsfrist snarest.

Om Oss

I dag er Metier OEC kanskje mest kjent for å være Norges beste prosjektledermiljø, og det skal vi fortsatt være. Samtidig er vi også en toneangivende virksomhet innen digitalisering hvor det også leveres etter andre styringsformer enn prosjekt.

Vi er lidenskapelig opptatt av kreative løsninger, og alltid nysgjerrige på hva det neste digitale gjennombruddet blir. Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor både privat og offentlig sektor, er vi i Metier OECs divisjon Digital med på å forme den digitale fremtiden.

Hos oss vil du ha muligheten til å jobbe med noen av Nordens heftigste kunder, der du vil få spennende og utfordrende arbeidsoppgaver kombinert med faglig utvikling og et bredt og inkluderende miljø.

 

Kort om rollen

Når du starter som Engagement Manager hos Metier OEC, blir du en del av et selskap som investerer i din faglige og personlige karriereutvikling. I rollen får du muligheten til å jobbe med et bredt spekter av tjenester innen styring og ledelse, og noen av de råeste rådgiverne og digitaliseringsteamene i Norge. Metier OEC engasjeres for å gjennomføre komplekse digitale transformasjoner, endringer og virksomhetsforbedringer hos noen av landets største bedrifter.

Som Engagement Manager vil du ha det kommersielle ansvaret for konsulenter og konsulentteam, hvor du vil eie den kommersielle siden hos dine definerte kunder. Rollen innebærer oppfølgning av eksiterende kunder samt utvikling av nye kunderelasjoner gjennom salg, forretningsutvikling og markedsanalyser.

 Vi kan tilby gode betingelser, en flat organisasjon og en fleksibel arbeidshverdag. Vi setter din trivsel, utvikling og work-life balance høyest på vår agenda.

  Hva får du hos oss?

  Vi har tilgang til de mest spennende oppdragene i markedet. Du vil komme til et ambisiøst og godt sammensatt miljø med forretningskonsulenter som i hovedsak har teknologisk-, økonomisk- og samfunnsvitenskapelig bakgrunn.

  Vi har mange muligheter både internt og eksternt, og vi preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, et bredt spekter aktiviteter – både faglige og sosiale. I Metier OEC setter vi trivsel høyt på dagsorden.

   

  • Faglig videreutvikling gjennom fri tilgang til kurs og sertifiseringer
  • Et internasjonalt ledende fagmiljø innen styring og ledelse av større initiativer og transformasjoner
  • Diverse sosiale arenaer, samt turer etc.
  • Et variert tilbud innen sport og fritidsaktiviteter

  De som jobber her sier

  Rine Hoem Larsen

  Rine Hoem Larsen

  Prosjektleder og Rådgiver

  Når jeg er ute hos kunder vet jeg at jeg alltid kan støtte meg på mine kollegaer i Metier OEC. Jeg opplever at vi er som et team hvor alle hjelper hverandre til å levere.

  Per Emil Egeland-Foyn

  Per Emil Egeland-Foyn

  Seniorrådgiver

  Vi har et bredt samarbeid med spennende virksomheter og høyt fokus på utvikling. Med kort vei til beslutninger, muligheter for å påvirke og hyggelige kollegaer, blir hver dag interessant.

  Monica Økshaug

  Monica Økshaug

  Salgsdirektør

  Det å være en del av et selskap som setter kultur høyt, og hvor vi spiller på samme lag, er noe av det jeg verdsetter mest med min jobb. Her er det høyt under taket, og humor er en stor del av arbeidshverdagen.

  Spørsmål om stillingen?

  Michael Christophersen
  Sales Director
  michael.christophersen@metieroec.no
  Tlf.: 920 67 250

  Om Metier OEC

  I Metier OEC løser vi utfordringer som betyr noe, både for våre kunder og for samfunnet generelt. Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til bærekraftig utvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon.

  Målet vårt er å være det selskapet kundene kontakter når de skal planlegge og gjennomføre verdiskapende prosjekter, utviklings- og endringsinitiativ.

  Søk på stillingen