Erfarne

Metier OEC er i sterk vekst med økende oppdragsmengde fra krevende og interessante kunder i både privat og offentlig sektor.

Hilde Austbø

Hilde Austbø

Rekrutteringsansvarlig

Tlf: (+ 47) 481 16 989
Send epost

For deg som søker nye utfordringer

Som ansatt i Metier OEC vil du hovedsakelig arbeide og være tilknyttet i en av våre avdelinger, men vi ønsker også å legge opp til at ansatte får delta i tverrfaglige prosjekter sammen med medarbeidere som jobber mot andre bransjer og tjenesteområder.

Alle våre ansatte har fri tilgang til det mest anerkjente prosjektakademiet i Europa, Metier Academy, for å formalisere og dokumentere tilegnet prosjektkompetanse. Vi har blant annet kurs innen prosjektstyring og risiko, samt sertifiseringer av internasjonale standarder PRINCE2® og PMP®). Vi gir også våre ansatte kurs rettet mot en karriere i selskapet innen ledelse, salg m.m.

Metier OEC er i sterk vekst med økende oppdragsmengde fra krevende og interessante kunder, i både privat og offentlig sektor. Vi er alltid på utkikk etter flere dyktige medarbeidere. Dersom vi ikke utlyser en stilling som passer til din bakgrunn anbefaler vi at du sender oss en åpen søknad.