Metier OEC søker

Prosjektledere og -direktører innen bygg og anlegg

Ikke alle jobber med landets mest prestisjefylte og komplekse prosjekter. Men noen gjør det.

Ønsker du deg nye utfordringer?

Vi har en betydelig posisjon i markedet og er i vekst.

Derfor ser vi etter nye, dyktige kolleger som vil være med oss og lede store forbildeprosjekter, og bidra til samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter. 

Vi har ansvar for byggherrens prosjektledelse og høyt fokus på at kunden får riktig prosjekt og maksimal verdi for sin investering. Derfor søker vi etter de alle beste hodene innen bygg og anlegg. Kanskje er du vår fremtidige kollega?

 

Er du den vi ser etter?

Når vi nå skal styrke vår virksomhet innen bygg, helsebygg, industri og infrastruktur, ser vi etter deg som har kompetanse og erfaring innen prosjektledelse, planlegging og gjennomføring av prosjekter. Stillingene vi ønsker å fylle krever relevant MSc eller tilsvarende (andre nivåer kan kompenseres gjennom erfaring). 

I våre prosjekter fyller vi stillinger som:

  • Prosjektdirektør
  • Prosjektleder
  • Delprosjektleder bygg/tekniske fag
  • Prosjektstyringsleder
  • Prosjektleder prosjektering
  • ITB-koordinator
  • Fremdriftsplanlegger

Vi tror du kan ha flere typer bakgrunn og passe inn hos oss. Les mer om hvert av forretningsområdenes behov her:

Infrastruktur og industri søker nå personer med kompetanse innen kontraktkoordinering, prosjekteringsstyring, planlegging, systematisk ferdigstillelse og gode, erfarne prosjekt- og prosjekteringsledere.

Helsebygg leter etter de som er gode på brukerutstyr, tidligfase-rådgivere, byggnær IKT og erfarne prosjektledere innen bygg og teknikk/elektro.

Bygg søker både junior og senior prosjektledere innen bygg og teknikk. De er også interesserte i deg som et interessert i systematisk ferdigstillelse.

Er det ingen av disse som passer helt for deg? Vi vil likevel at du tar kontakt om du er nysgjerrig på jobb hos oss - vi er alltid ute etter å snakke med flinke folk!

Deg som person og vårt miljø

Vi håper at du, i likhet med oss, er entusiastisk og at du er flink til å engasjere andre. Du må være opptatt av å levere verdi for våre kunder, evne å kommunisere godt internt i prosjektgruppen og eksternt med prosjekteiere, brukere, samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet.

Hos oss får du være en del av en uformell kultur med høy takhøyde og mye moro. Metier OEC er en familie hvor vi støtter hverandre og viser interesse for hverandres arbeid. Dette gjelder både på kontoret vårt og ute i prosjekter hos kunder, hvor du kan jobbe sammen med en eller flere Metier OEC-kolleger og konsulenter fra våre partnere

De som jobber her sier

Hanne Høifødt

Hanne Høifødt

Prosjektleder

I Metier OEC jobber jeg med prosjekter i norsk helsesektor. Prosjektene har sammensatte målbilder og for å kunne få god oversikt jobber jeg strategisk og tett med ledelsen.

Tori Henriksen

Tori Henriksen

Prosjektleder

Sammen med mine kollegaer jobber jeg for å forbedre måten vi gjennomfører prosjekter på i Norge. Hos Metier OEC får jeg være en del av et miljø med store ambisjoner og mye påvirkningskraft.

Alexander Skram

Alexander Skram

Prosjektleder

Jeg opplever at jeg har en spesielt god kontakt med mine kollegaer i Metier OEC. Når vi sitter ute i kundeprosjekter hjelper de meg med å levere mitt beste, på samme måte som jeg ønsker å gjøre det jeg kan for å hjelpe dem.

Spørsmål om stillingen?

Jan Eklund
Divisjonsdirektør - Construction
jan.eklund@metieroec.no
Tlf.: 951 04 512

Ingrid Janne. S Gultvedt
HR Business partner
ingrid.gultvedt@metieroec.no
Tlf.: 971 13 065

Om Metier OEC

I Metier OEC løser vi utfordringer som betyr noe, både for våre kunder og for samfunnet generelt. Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til bærekraftig utvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon.

Målet vårt er å være det selskapet kundene kontakter når de skal planlegge og gjennomføre verdiskapende prosjekter, utviklings- og endringsinitiativ.

Søk på stillingen