Metier OEC søker

Senior Business Development Manager til privat sektor

Vil du være med på å ta vår digitale virksomhet til nye høyder?

Er du den vi leter etter?

Om du er er god til å bygge og utvikle relasjoner, er dette kanskje noe for deg.

Vi har store ambisjoner og sterke vekstplaner de neste årene. I den forbindelse er vi på jakt etter deg som er markedets beste kundeutvikler, og som kunne tenke deg å være med på å videreutvikle vår satsing innenfor privat sektor. I dag jobber vi med store private aktører innen Retail, Industry og Financial Services, samt toneangivende aktører innenfor det grønne skiftet.

Søknadsfrist snarest.

Om Oss

I dag er Metier OEC kanskje mest kjent for å være Norges beste prosjektledermiljø, og det skal vi fortsatt være. Samtidig er vi også en toneangivende virksomhet innen digitalisering hvor det også leveres etter andre styringsformer enn prosjekt.

Vi er lidenskapelig opptatt av kreative løsninger, og alltid nysgjerrige på hva det neste digitale gjennombruddet blir. Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor både privat og offentlig sektor, er vi i Metier OECs divisjon Digital med på å forme den digitale fremtiden.

Hos oss vil du ha muligheten til å jobbe med noen av Nordens heftigste kunder, der du vil få spennende og utfordrende arbeidsoppgaver kombinert med faglig utvikling og et bredt og inkluderende miljø.

 

Om deg og ditt ansvarsområde

Dine ansvarsområder

I denne rollen vil du være med på å utvikle både eksisterende og nye kunderelasjoner. Ditt hovedmål vil være å øke andelen kunder som tar i bruk vårt tjenestetilbud, og skape nye muligheter gjennom å posisjonere Metier OEC overfor nye og eksisterende kunder. Vi tror du har gode lederegenskaper og evne til å samarbeide på tvers av organisasjonen med bla. divisjonsledere, rådgivere/prosjektledere og fageksperter.

 • Et selvstendig ansvar for noen av selskapets strategisk viktige kunder
 • Etablere god relasjon til nye og eksisterende kunder innenfor våre definerte sektorer
 • Arbeide med tilbud og rammeavtaler der det er formålstjenlig for utviklingen av den enkelte kunde
 • Bidra med utvikling og forankring av våre tjenesteområder
 • Være synlig eksternt og internt som en del av vårt fagmiljø
 • Etablere og utvikle strategiske partnerskap/samarbeidspartnere
 • Salg av ressurser og team gjennom tilbudsforespørsler, rammeavtaler og liknende
 • Være sparringpartner og rådgiver for våre kunder i forbindelse med behovsvurdering og valg av konsulenter/team
 • Følge opp våre konsulenter ute hos kundene og bidra til videreutvikling av disse

Dine egenskaper

Dette er en rolle som krever et proaktivt tankesett i samhandling med kunder. Vi søker etter deg som evner å se behov og løsninger i endringsprosesser våre kunder er inne i, og som tillegg innehar de fleste av disse egenskapene:

 • Strategisk, analytisk og nysgjerrig av natur, har gjerne erfaring fra teknologibransjen/consulting, og har fordelaktig jobbet med komplekse salgsprosesser.
 • God oversikt over markedet og en utpreget relasjonsbygger med et solid utbygd nettverk.
 • Forretningsforståelse som gjør at du ser kundenes virkelige utfordringer og evner å foreslå og diskutere overordnede løsninger med dem.
 • Erfaring med digitalisering- og transformasjonsinitiativer, kombinert med forretningsforståelse vil kunne hjelpe med å diskutere løsninger med våre fagmiljøer i arbeidet med å komme med gode forslag til kundene.
 • Evner å jobbe godt opp mot ledelsen hos kunder, og samtidig ta lederrollen når det er nødvendig

 

 

Hva får du hos oss?

Vi har tilgang til de mest spennende oppdragene i markedet. Du vil komme til et ambisiøst og godt sammensatt miljø med forretningskonsulenter som i hovedsak har teknologisk-, økonomisk- og samfunnsvitenskapelig bakgrunn.

Vi har mange muligheter både internt og eksternt, og vi preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, et bredt spekter aktiviteter – både faglige og sosiale. I Metier OEC setter vi trivsel høyt på dagsorden.

 • Faglig videreutvikling gjennom fri tilgang til kurs og sertifiseringer
 • Et internasjonalt ledende fagmiljø innen styring og ledelse av større initiativer og transformasjoner
 • Diverse sosiale arenaer, samt turer etc.
 • Et variert tilbud innen sport og fritidsaktiviteter

De som jobber her sier

Rine Hoem Larsen

Rine Hoem Larsen

Prosjektleder og Rådgiver

Når jeg er ute hos kunder vet jeg at jeg alltid kan støtte meg på mine kollegaer i Metier OEC. Jeg opplever at vi er som et team hvor alle hjelper hverandre til å levere.

Per Emil Egeland-Foyn

Per Emil Egeland-Foyn

Seniorrådgiver

Vi har et bredt samarbeid med spennende virksomheter og høyt fokus på utvikling. Med kort vei til beslutninger, muligheter for å påvirke og hyggelige kollegaer, blir hver dag interessant.

Monica Økshaug

Monica Økshaug

Salgsdirektør

Det å være en del av et selskap som setter kultur høyt, og hvor vi spiller på samme lag, er noe av det jeg verdsetter mest med min jobb. Her er det høyt under taket, og humor er en stor del av arbeidshverdagen.

Spørsmål om stillingen?

Michael Christophersen
Sales Director
michael.christophersen@metieroec.no
Tlf.: 920 67 250

Om Metier OEC

I Metier OEC løser vi utfordringer som betyr noe, både for våre kunder og for samfunnet generelt. Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til bærekraftig utvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon.

Målet vårt er å være det selskapet kundene kontakter når de skal planlegge og gjennomføre verdiskapende prosjekter, utviklings- og endringsinitiativ.

Søk på stillingen