Metier søker

Account Manager

Til vår divisjon Academy og Project Systems

Vi har høye ambisjoner, og vil ha med deg

Med de endringene offentlig og privat sektor står overfor i årene som kommer er det et stort behov for å gjennomføre vellykkede prosjekter og vellykket digitalisering av virksomheter og tjenester. For å lykkes med endringen må virksomheter investere i ny kompetanse og nye måter å jobbe på. Vi ser etter deg som vil være med å bidra til at kundene våre når sine strategiske målsettinger gjennom kompetanseutvikling og implementering av nye arbeidsmetoder og systemer.

 

Om stillingen

Som Account Manager vil du være en del av et salgsteam på 6 personer hvor du får ansvar for utvikling og forvaltning av din egen kundeportefølje. Stillingen innebærer tett kontakt med kunder, høy grad av selvstendighet og fleksibilitet, samtidig som man vil bli en del av et sammensveiset team som brenner for å kundeutvikling.

Vi har vekstambisjoner for årene fremover og trenger flinke medarbeidere til å bli med på reisen.

Dine arbeidsoppgaver:

 • Bidra til å skape gode løsninger for kunder gjennom god forretnings- og kundeforståelse
 • Etablere og gjennomføre planer for å nå salgsmål
 • Videreutvikle kontakter og drive mersalg
 • Bygge nettverk internt, og tilby tjenester fra hele organisasjonen til det beste for kundene.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har:

 • Relevant høyere utdanning
 • Erfaring med Account Management i B2B-markedet
 • Erfaring med å navigere i større selskaper med flere stakeholders
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Vi tror du er:

 • Proaktiv og selvgående
 • Utadvent
 • Relasjonsbyggende
 • Strukturert
 • En utmerket lagspiller

Hvem er vi?

Divisjon Academy og Project Systems er en av fire divisjoner i Metier.

Academy har over 16 000 deltakere på kurs hvert år. Vi tilbyr kurs og sertifiseringer innen prosjekt, program, styring og ledelse, smidige arbeidsformer og teamutvikling. Project Systems har over 30 års erfaring med implementering av prosjekt- og porteføljestyringsløsninger. Løsningene er markedsledende innenfor fysiske prosjekter globalt, og hjelper våre kunder med å skaffe seg forutsigbarhet og kontroll i hele prosjektets levetid.

I Metier løser vi utfordringer som betyr noe, både for våre kunder og for samfunnet generelt. Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til bærekraftig utvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon.

Målet vårt er å være det selskapet kundene kontakter når de skal planlegge og gjennomføre verdiskapende prosjekter, utviklings- og endringsinitiativ.

Hva får du hos oss?

I Metier vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling. 

Vi setter trivsel høyt på dagsorden. Det er viktig for oss at våre kolleger har det bra på og utenfor jobb. Vi preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, og et bredt spekter aktiviteter – både faglige og sosiale.

Hos oss har du fleksibelheten til å legge opp arbeidsuken slik den er best for deg. Vi har tillit til at du gjør det du skal, når du skal. Derfor fortsetter vi med muligheten for hjemmekontor også etter pandemien. Vi er heller ikke særlig redde for at du velger å være hjemme 100% av tiden – vi har det nemlig veldig hyggelig på kontoret!

Begynner du hos oss vil du ta del i et profesjonelt, dynamisk og faglig sterkt miljø. Kompetanseheving er viktig for oss (det er jo kompetanse vi lever av), og vi tror på det å lære både av hverandre og av andre. Derfor legger vi opp til at du kan ta kurs og sertifiseringer via vår læringsportal.

Kort fortalt:

 • Konkurransedyktig lønn og gode betingelser
 • Moderne lokaler på Skøyen
 • Tilgang på kurs i Metierskolen, og mulighet for videre sertifiseringer
 • Et godt miljø hvor det er høyt under taket
 • Sport- og fritidsgruppe hvor du får alt fra kajakk-kurs, topptur, sykkellag og yoga til løpegruppe.
 • Fleksibilitet - både med tanke på arbeidstid og -sted.

De som jobber her sier

Torstein Tangene

Torstein Tangene

Business Development Manager

Hos Metier får jeg muligheten til å være en del av et unikt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse og glimt i øyet.

Cathrine Bull

Cathrine Bull

Account Manager

Noe av det jeg liker best med å jobbe i Metier er at man får lov til å jobbe med mange spennende kunder fra ulike bransjer. I tillegg legges det til rette for at jeg kan utvikle meg faglig, i et hyggelig og sosialt miljø.

Haakon Andreas Bjerke

Haakon Andreas Bjerke

Account Manager

I Metier får jeg stort handlingsrom, kompetente kolleger, tillitt og utfordringer tilpasset meg og mine mål.

Spørsmål om stillingen?

Torstein Tangene
Business Development Manager
torstein.tangene@metieroec.no
Tlf.: 481 09 983

Jon Arve Wålberg
Divisjonsdirektør
jon.arve.walberg@metieroec.no
Tlf.: 957 75 372

Om Metier 

I Metier løser vi utfordringer som betyr noe, både for våre kunder og for samfunnet generelt. Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til bærekraftig utvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon.

Målet vårt er å være det selskapet kundene kontakter når de skal planlegge og gjennomføre verdiskapende prosjekter, utviklings- og endringsinitiativ.

Søk på stillingen