Om Metier OEC

Metier OEC er en totalleverandør av prosjektledelse som arbeider for å skape verdier for våre kunder og samfunnet for øvrig. Vi er dedikert til prosjektledelse og tilbyr det bredeste og dypeste prosjektfaglige miljøet i Norge. Vi bidrar til vellykkede enkeltprosjekter, og til at våre kunder gjennomfører gjentagende gode prosjekter.

Halvard S. Kilde

Halvard S. Kilde

Adm. Direktør

Tlf: (+ 47) 24 12 45 00
Send epost

Norges fremste fagmiljø

Kompetansenivået innen prosjektledelse er generelt høyt i Norge. Allikevel erfarer vi alt for mange unødvendige prosjektoverskridelser og mislykkede prosjekter. Metier OECs visjon er derfor å gjøre en forskjell gjennom vellykkede prosjekter. Vi strekker oss etter å skape verdier for våre kunder og for samfunnet forøvrig.

Som totalleverandør innen prosjektledelse har vi bygget opp en bred portefølje av tjenester, opplæring, sertifiseringer og systemer innenfor vårt fag. Vi besitter også landets fremste fagmiljø, og totalen av dette gjør oss til en relevant partner for de fleste prosjekter og prosjektvirksomheter innen land, vann og IT.

Riktig prosjekt godt gjennomført.

Les mer om våre tjenester her

Vi har lokaler og ansatte i hele Norge - se våre kontorer her

Metier og OEC slo seg sammen

Fra 2. januar 2018 slo OEC Gruppen og Metier sammen sine virksomheter og etablerer Norges fremste fagmiljø innen prosjektledelse.

Vi er en del av det internasjonale konsulentselskapet, RPS Group, og er en egen enhet i Norge under navnet Metier OEC. RPS Group har mer enn 5.000 medarbeidere som til daglig gjennomfører prosjekter i over 100 land rundt i verden. Samlet har Metier OEC over 250 ansatte og en omsetning på ca. 800 millioner kroner i 2018.

Styrken i denne bransjen ligger i samarbeid, og har nå blitt et krafthus innen prosjektledelse i Norge og internasjonalt. Hvert av våre tidligere selskaper, OEC Gruppen og Metier, hadde en unik kompetanse og standard som vi bygger videre på under ett felles merkenavn.

RPS Group

Metier OEC er en del av det internasjonale konsulentselskapet RPS Group. RPS Group tilbyr prosjektledelse i store deler av verden. RPS Group har over 5000 ansatte, og har siden 2010 påtatt seg prosjekter i 123 land over 6 kontinenter.