Nytt jobbstøtteverktøy får bidrag av Forskningsrådet


Vår nye kunnskaps- og læringsportal myMetier+ får støtte fra Norges forskningsråd gjennom SkatteFUNN.

Første kontorlokale med innebygget smittevern?


Hvordan ser kontorhverdagen ut etter Korona-pandemien? Ingen vet det for sikkert, men de fremsynte skisserer scenarier og tilpasser sine produkter og tjenester deretter.

Sykehuset Østfold: Bedre pasientsikkerhet med app for blodprøvetaking


Sykehuset i Østfold har digitalisering og automatisering på agendaen. Blodprøveappen er en del av programmet sykehuset har satt opp for å lykkes med det.

Ny portal – alt på ett sted


Nå har vi samlet alt som relaterer seg til verdistyrt prosjektutvikling (VPU) på ett sted. Her finner du informasjon om metoden, artikler, blogginnlegg og kurs.  

Hva skjer?


Vi skal bistå med prosjektledelse i Vann- og avløpsetatens prosjekt «Ny vannforsyning Oslo», hvor vi blant annet skal bidra til å bygge en 19 kilometer lang råvannstunnel mellom Holsfjorden i vest og Huseby i øst.

Webinar


Webinarer og minikurs utover høsten og vinteren

Vi tilbyr gratis webinar innenfor ulike temaer i prosjektledelse flere ganger i måneden for å inspirere og gi deg litt faglig påfyll.

 

 

I media


Vi har lansert en sertifiseringsordning innen Samtidig prosjektering. Samtidig prosjektering er en ny norsk metodikk som bygger på erfaring og resultater fra samferdselsprosjekter og anerkjent metodikk som Virtual Design and Construction (VDC), Integrated Concurrent Engineering (ICE) og Lean Prosjektering.

I media


Fremtidens sykehus må planlegges for kriser

Covid-19-pandemien tydeliggjør behovet for faglige og driftsmessige begrunnelser for hvilke sykehusarealer som må ha utvidelsesmuligheter.

Kontakt oss


Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktskjemaet under.