Første kontorlokale med innebygget smittevern?


Hvordan ser kontorhverdagen ut etter Korona-pandemien? Ingen vet det for sikkert, men de fremsynte skisserer scenarier og tilpasser sine produkter og tjenester deretter.

Sykehuset Østfold: Bedre pasientsikkerhet med app for blodprøvetaking


Sykehuset i Østfold har digitalisering og automatisering på agendaen. Blodprøveappen er en del av programmet sykehuset har satt opp for å lykkes med det.

Ny portal – alt på ett sted


Nå har vi samlet alt som relaterer seg til verdistyrt prosjektutvikling (VPU) på ett sted. Her finner du informasjon om metoden, artikler, blogginnlegg og kurs.  

Hva skjer?


Vi skal bistå med prosjektledelse i Vann- og avløpsetatens prosjekt «Ny vannforsyning Oslo», hvor vi blant annet skal bidra til å bygge en 19 kilometer lang råvannstunnel mellom Holsfjorden i vest og Huseby i øst.

Webinar


Webinarer og minikurs utover høsten og vinteren

Vi tilbyr gratis webinar innenfor ulike temaer i prosjektledelse flere ganger i måneden for å inspirere og gi deg litt faglig påfyll.

 

 

I media


Fremtidens sykehus må planlegges for kriser

Covid-19-pandemien tydeliggjør behovet for faglige og driftsmessige begrunnelser for hvilke sykehusarealer som må ha utvidelsesmuligheter.

I media


Skanska satser på digital kompetanseutvikling hjemmefra med Metier OEC. Den pågående koronapandemien gjør at bedrifter over hele verden opplever en ny arbeidshverdag, som følge av å ha etablert hjemmekontor. Mange bedrifter velger nå å bruke denne tiden til å tenke nytt.

I media


Flere aktører i byggenæringen har de siste fire årene jobbet med utvikling av en metode for mer effektiv planlegging og prosjektering av norske samferdselsprosjekter. Resultatet er nå tilgjengelig gjennom en åpen nettside. Her finner man metodebeskrivelse, maler, forskningsresultater, samt tips og triks for vellykket implementering av samtidig prosjektering.

AKTUELT


Hvordan skal Norges ledere i prosjektorienterte virksomheter posisjonere seg for fremtiden? Det er på høy tid at norske virksomheter tar stilling til hvilke beslutninger de må ta i dag for å være lønnsom, bærekraftig og innovativ i morgen.

Kontakt oss


Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktskjemaet under.