Hva skjer?


Vi har sammen med OPAK AS vunnet rammeavtale knyttet til Statsbyggs bygging av et nytt Livsvitenskapssenter for University of Oslo (UiO) Livsvitenskapsbygget ved UiO skal ved utstrakt tverrfaglig samarbeid bidra til å løse store samfunnsutfordringer innen helse og miljø. Med andre ord får vi bidra med samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter her fram til 2024!

Hva skjer?


Vi er i gang med nytt oppdrag for Fornebubanen knyttet til kvalitetssikring og kostnadsestimering. Vi er stolte av å kunne bidra inn i dette prosjektet med første oppdrag som er å optimalisere detaljprosjektering og gjennomføring.

 

Hva skjer?


Vi feirer ett år i våre fantastiske og helt nye lokaler i Hovfaret 10 like ved Skøyen togstasjon og Hoff trikkestopp.Gode møtefasiliteter, masse lys, sykkelparkering og en fantastisk kantine bidrar til å gjøre dagene enda bedre her hos Metier OEC.

 

Prosjektarrangementer


Gratis introduksjonswebinar til PRINCE2 Agile® 26. februar. Hør mer om rammeverket som kombinerer det beste fra to verdener - smidig og PRINCE2®.

I media


Jan Eklund blir ny leder for Metier OEC Construction. Eklund kommer fra ÅF Advansia der han har hatt stillingen som Direktør Flyplass, Samferdsel & Industri. Han har over 35 års erfaring innen prosjektledelse og administrativ ledelse som byggherre, utbygger, entreprenør og rådgivende ingeniør. 

I media


Flere aktører i byggenæringen har de siste fire årene jobbet med utvikling av en metode for mer effektiv planlegging og prosjektering av norske samferdselsprosjekter. Resultatet er nå tilgjengelig gjennom en åpen nettside. Her finner man metodebeskrivelse, maler, forskningsresultater, samt tips og triks for vellykket implementering av samtidig prosjektering.

Kontakt oss


Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktskjemaet under.