Hva skjer?


Vi har sammen med OPAK AS vunnet rammeavtale knyttet til Statsbyggs bygging av et nytt Livsvitenskapssenter for University of Oslo (UiO) Livsvitenskapsbygget ved UiO skal ved utstrakt tverrfaglig samarbeid bidra til å løse store samfunnsutfordringer innen helse og miljø. Med andre ord får vi bidra med samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter her fram til 2024!

Hva skjer?


Vi er i gang med nytt oppdrag for Fornebubanen knyttet til kvalitetssikring og kostnadsestimering. Vi er stolte av å kunne bidra inn i dette prosjektet med første oppdrag som er å optimalisere detaljprosjektering og gjennomføring.

 

Hva skjer?


Prosjektlederfaget hos medlemsbedriftene i Comfort og Bademiljø-kjedene skal utvikles gjennom Metier OECs utdanningsprogram.

 

Prosjektarrangementer


Endringsledelse og gevinstrealisering

Gratis introduksjon til temaene endringsledelse og gevinstrealisering 15. april

Prosjektarrangementer


Hva er AgileSHIFT®?

Prosjektarrangementer


Hvordan og hvor fort kan din organisasjon bli mer smidig

Gratis webinar 23. april om hvordan bruk av smidige verdier, modeller og praktiser kan anvendes for hele organisasjonen.

I media


Jan Eklund blir ny leder for Metier OEC Construction. Eklund kommer fra ÅF Advansia der han har hatt stillingen som Direktør Flyplass, Samferdsel & Industri. Han har over 35 års erfaring innen prosjektledelse og administrativ ledelse som byggherre, utbygger, entreprenør og rådgivende ingeniør. 

I media


Skanska satser på digital kompetanseutvikling hjemmefra med Metier OEC. Den pågående koronapandemien gjør at bedrifter over hele verden opplever en ny arbeidshverdag, som følge av å ha etablert hjemmekontor. Mange bedrifter velger nå å bruke denne tiden til å tenke nytt.

I media


Flere aktører i byggenæringen har de siste fire årene jobbet med utvikling av en metode for mer effektiv planlegging og prosjektering av norske samferdselsprosjekter. Resultatet er nå tilgjengelig gjennom en åpen nettside. Her finner man metodebeskrivelse, maler, forskningsresultater, samt tips og triks for vellykket implementering av samtidig prosjektering.

AKTUELT


Hvordan skal Norges ledere i prosjektorienterte virksomheter posisjonere seg for fremtiden? Det er på høy tid at norske virksomheter tar stilling til hvilke beslutninger de må ta i dag for å være lønnsom, bærekraftig og innovativ i morgen.

Kontakt oss


Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktskjemaet under.