Hva skjer?


Vi skal bistå med prosjektledelse i Vann- og avløpsetatens prosjekt «Ny vannforsyning Oslo», hvor vi blant annet skal bidra til å bygge en 19 kilometer lang råvannstunnel mellom Holsfjorden i vest og Huseby i øst.

Hva skjer?


Vi skal hjelpe Mantena med å få mer ut av sin prosjektportefølje, gjennom å forbedre prosjektgjennomføringen deres.

 

Hva skjer?


Vi inngår samarbeid med Norsk industri på kurs og sertifiseringer i prosjektledelse.

 

Denne månedens arrangementer


11. juni - Innføring i Verdistyrt prosjektutvikling

Gratis introduksjonswebinar til Verdistyrt prosjektutvikling. Finn ut hva som er suksessfaktorene og hvordan disse styres gjennom metoden Verdistyrt prosjektutvikling.

 

Denne månedens arrangementer


18. juni - Hva er PRINCE2?

Gratis introduksjonswebinar til PRINCE2®. Hør hvorfor sertifiseringen er verdens største innen prosjektledelse.

 

Denne månedens arrangementer


30. juni - Hva er PRINCE2 Agile?

Gratis introduksjonswebinar til PRINCE2 Agile®. Hør mer om rammeverket som kombinerer det beste fra to verdener - smidig og PRINCE2®.

 

I media


Fremtidens sykehus må planlegges for kriser

Covid-19-pandemien tydeliggjør behovet for faglige og driftsmessige begrunnelser for hvilke sykehusarealer som må ha utvidelsesmuligheter.

I media


Skanska satser på digital kompetanseutvikling hjemmefra med Metier OEC. Den pågående koronapandemien gjør at bedrifter over hele verden opplever en ny arbeidshverdag, som følge av å ha etablert hjemmekontor. Mange bedrifter velger nå å bruke denne tiden til å tenke nytt.

I media


Flere aktører i byggenæringen har de siste fire årene jobbet med utvikling av en metode for mer effektiv planlegging og prosjektering av norske samferdselsprosjekter. Resultatet er nå tilgjengelig gjennom en åpen nettside. Her finner man metodebeskrivelse, maler, forskningsresultater, samt tips og triks for vellykket implementering av samtidig prosjektering.

AKTUELT


Hvordan skal Norges ledere i prosjektorienterte virksomheter posisjonere seg for fremtiden? Det er på høy tid at norske virksomheter tar stilling til hvilke beslutninger de må ta i dag for å være lønnsom, bærekraftig og innovativ i morgen.

Kontakt oss


Send oss gjerne en melding ved å fylle ut kontaktskjemaet under.