Bli med på reisen

Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til bærekraftig samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon. Vi ønsker å være det selskapet kundene kontakter når de skal planlegge og gjennomføre verdiskapende prosjekter, utviklings- og endringsinitiativ. For å nå våre mål trenger vi enda flere dyktige medarbeidere.

Vil du bli vår kollega?

Management Consulting

Vi skal være det selskapet kundene kontakter når de planlegger verdiskapende prosjekter, utviklings- og endringsinitativer.

Les mer her.

Digital

Vi har kommet langt i å være en tonegivende virksomhet innen digitalisering, og ambisjonene er store.

Les mer her.

Construction

Vi har en betydelig posisjon i markedet, og en unik prosjektportefølje av store, komplekse prosjekter.

Les mer her.

Graduate Program

Nyutdannet og på jakt etter en pangstart på karrieren?

Les mer her.

Talent Acquisition Specialist

Hjelp oss å finne de beste hodene.

Les mer her.

Account Manager

Brenner du for kundeutvikling?

Les mer her.

Hva kan vi tilby?

Flat organisasjon

Hos oss har vi en flat og uformell organisasjon. Det er kort vei fra forslag til avgjørelse.

Stor takhøyde

Vi vet at mennesker er forskjellige, og ønsker å tilpasse oss for at alle skal prestere best mulig.

Fokus på det du er god på

Som ansatt hos oss, ønsker vi å bruke deg til det du er best på og legger til rette for det.

Muligheter til å lære

Vi satser på videreutdanning i alle sektorer. I vårt fagfelt er kunnskap nøkkelen.

Gode karrieremuligheter

Med en flat organisasjon er veien kort til å markere seg positivt og fylle på din CV.

Fagmiljø

Du får jobbe i et miljø som er anerkjent som landets fremste eksperter innen sitt fagfelt.

9 grunner til å bli med oss

Vi er en gjeng på rundt 250 personer som brenner for samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter, initiativer og virksomhetsutvikling. Gjelder det også deg, vil du helt sikkert trives godt hos oss. Her kan du nemlig gjøre en forskjell i prosjekter som er viktige for Norge. Her er 9 gode grunner til at du burde søke jobb hos oss.

1. Du blir en del av en dyktig gjeng

Begynner du hos oss vil du ta del i et profesjonelt, dynamisk og faglig sterkt miljø. Gjennom ledelsesrådgiving hjelper vi virksomheter med å levere gode prosjekter over tid. Vår Management Consulting og Academy-avdeling tilbyr kundene våre støtte, opplæring og innføring av prosjektrammeverk og metodikk i virksomhetene. På prosjektledelse og -styring tør vi å si at vi er nummer èn. Det var tross alt her det hele startet for oss for 40 år siden.

2. Skikkelig spennende prosjekter

Prosjektene og initiativene vi er inne i varierer ikke bare i størrelse og kompleksitet, men også i bransje. Vår portefølje består av 60% offentlige og 40% private initiativer. Vi er involvert i alle faser innen virksomhets- og prosjektutvikling. Som konsulent kan du blant annet engasjeres  i prosjekter innen IKT, samferdsel, bygg, energi, industri, helse, forsvar og Green Tech.

3. Tverrfaglig sparring og arbeid

I mange prosjekter eller oppdrag går to eller flere av våre consultingavdelinger i tospann, som gjør at man lærer mer og får en variert hverdag. Hver avdeling er faglig sterk, men samlet er de enda sterkere.

Vi har også en god miks av bakgrunner. Mange som jobber hos oss er utdannet innen ingeniørfag eller industriell økonomi, men du finner også jurister, økonomer, samfunnsøkonomer og samfunnsvitere.

4. Et sosialt og aktivt miljø med plass til deg

Vi liker å være sammen. Derfor reiser vi på turer, trener og ler i hverandres selskap. En viktig del av dette er Metier OEC Sport & Fritid. Gjennom denne kanalen arrangerer vi aktiviteter som langrennskurs, isbading, styrketrening og boot camp, sykurs, fotball, museumsekskursjoner og annen moro.

5. Jobben som læringsarena

Vi tror på å lære gjennom prosjekter og oppdrag du involveres i, men at du i bunn burde ha en faglig forståelse for prosjekt. Vårt Academy tilbyr internasjonalt anerkjente sertifiseringer og kurs, som alle ansatte får tilgang til. Blant annet finnes sertifiseringer i PRINCE2®, AACEI®, Scaled Agile, MSP og MoP. Skulle du ønske å lære enda mer, finnes også muligheter for en Executive MBA i prosjektledelse fra SKEMA Business School i Frankrike, hvor du får 30 studiepoeng. Så er du interessert, finnes det muligheter for å alltid lære mer.

6. Mentorer og arena for deg som ung konsulent

Hos oss har du ikke bare en leder som vil følge opp deg og din faglige og profesjonelle utvikling. Du vil oppleve at det er mange å gå til for råd og innspill. Som ung konsulent hos oss tar du del i grupper som møtes til sosiale og faglige samlinger. Her får du kurs og foredrag og kan sparre med erfarne kolleger. Vi har også mindre prosjekter som gir yngre konsulenter større rom for å prøve seg på et bredere sett med oppgaver.

7. Du bidrar der du er god

Om du er i oppstarten av karrieren, eller har jobbet i noen år, er dine innspill verdifulle. Sammen er vi sterkest. Med vår tverrfaglighet og våre forskjeller klarer vi å komme frem til den beste løsningen for kunden.

Vi har også lyst til å bruke deg der du er best, samtidig som du får rom til å vokse og utvikle din faglige kompetanse.

8. Stabilitet

Vi er solide, med fire ben å stå på. I tillegg til konsulentavdelingene våre har vi også Academy & Project Systems.

De sistnevnte leverer prosjektstyringsverktøy som gjør det lettere for små og store komplekse prosjekter å strukturere arbeidet. Dette gjør oss motstandsdyktige mot sykliske endringer i markedet.

9. Fleksibilitet

Det er viktig for oss at du har det bra både faglig og sosialt på jobb, men også på hjemmebane. De få timene med barna eller den middagen med gjengen er viktig, og det er det rom for. Hos oss har du fleksibiliteten til å legge opp arbeidsuken slik den er best for deg. Vi har tillit til at du gjør det du skal, når du skal. Vi er heller ikke særlig redde for at du velger å være hjemme 100% av tiden – vi har det nemlig veldig hyggelig på kontoret!

Tollgaarden - et ærverdig bygg løftet frem i tiden

Tollgaarden - et ærverdig bygg løftet frem i tiden

Mellom togskinnene som fører inn til Oslo S og Oslo bussterminal, ligger Tollgaarden. Et nærmere 100 år gammelt historisk bygg som i disse dager løftes inn i fremtiden. Bygget, som stod ferdig i 1926, rehabiliteres og gjøres om til et moderne sted for næring, med...

Fra lovende alpinist til ambisiøs prosjektleder

Fra lovende alpinist til ambisiøs prosjektleder

Noen barn drømmer om å bli brannmann, dyrlege eller politi. Andre drømmer om å bli idrettsstjerner, og enkelte drømmer til og med om å redde verden. Dette er historien om Carl Petter Lehne, en av våre som gikk fra en guttedrøm om et liv i skibakken til å bli en del av...

Trekanten har vunnet prisen Årets transformasjonsprosjekt

Trekanten har vunnet prisen Årets transformasjonsprosjekt

Vi vil gjerne gratulere prosjektet Trekanten med vel fortjent utmerkelse som Årets transformasjonsprosjekt under årets OMA Awards. Prisen går til et prosjekt som har strukket seg langt når det gjelder kvalitet, gjerne med et utfordrende utgangspunkt, som har endret...

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed om det er noe du lurer på. Du vil få svar på mail så raskt vi har mulighet!