Karriererådgivning og Outplacement

Visste du at kun en liten andel av ledige stillinger lyses ut? Sosiale medier, utstrakt bruk av nettverk og egne initiativ har endret metodene som arbeidssøkere må benytte for å bli sett. Forskning viser at jo lenger man er ute av arbeidslivet, jo mindre blir sjansene for ny jobb. Basert på mer enn 18 års erfaring med karriererådgivning har vi utviklet effektive programmer for en god fortsettelse på arbeidslivet, både på bedrifts- og individnivå.

Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer i dagens arbeidsmarked?

Vigdis Lamberg

Vigdis Lamberg

Director

(+47) 92 26 56 41
Send epost

Karriererådgivning  |  Privat

Få hjelp til å strukturere ditt eget arbeid med mål om karriereendring.

Individuell veiledningssamtale for deg som ønsker en ny retning i din karriere. Inkluderer personlighetsprofil med veiledning, samt rådgivning og tilpassing av din CV og søknadstekst.

Vår erfaring bygger på 18 år som karriererådgivere for mer enn 7000 personer i endringsprosesser på alle nivåer, fra nyutdannet til toppleder, innen alle bransjer.

Outplacement  |  Bedrift

Må bedriften din nedbemanne eller omorganisere?

For å gi dine medarbeidere en rask og god overgang til nye arbeidsoppgaver skreddersyr Metier OEC effektive program for karriereendring og outplacement - inkludert kompetansehevende utdanning og/eller sertifisering i prosjektledelse. Prosjektkompetanse etterspørres på alle nivåer i dagens arbeidsmarked, og åpner nye dører!

Når vi kombinerer fersk kunnskap om prosjektledelse med tett oppfølging, effektive metoder og gode verktøy for karriereendring øker både motivasjonen og fremdriften i endringsprosessen.

Vår erfaring bygger på 18 år som karriererådgivere for mer enn 7000 personer i endringsprosesser på alle nivåer, fra nyutdannet til toppleder, innen alle bransjer.

Prosjektstyring i samarbeid med NAV

Metier OEC har levert arbeidsmarkedstiltak til ulike NAV-kontorer i 18 år. Våre karriereendringsprogram kombinerer prosjektutdanning med effektive strategier og gode verktøy for fremdrift og raske resultater i jobbsøkprosessen.

Reglene for hva slags utdanning og tiltak du kan få støtte til gjennom NAV, endrer seg stadig. Dersom ditt NAV-kontor ikke har avtale med Metier OEC, har vi også kursopplegg for enkeltpersoner som gir støtte i jobbsøkprosessene dine samtidig som du tar prosjektutdanning – en svært etterspurt kompetanse på alle nivåer i 2019.

Kontakt din veileder på ditt lokale NAV-kontor for nærmere informasjon om premissene for å bli søkt inn på våre karriereendringsprogram.