Karriererådgivning og Outplacement

Visste du at kun en liten andel av ledige stillinger lyses ut? Sosiale medier, utstrakt bruk av nettverk og egne initiativ har endret metodene som arbeidssøkere må benytte for å bli sett. Forskning viser at jo lenger man er ute av arbeidslivet, jo mindre blir sjansene for ny jobb. Basert på mer enn 16 års erfaring med karriererådgivning har vi utviklet effektive programmer for en god fortsettelse på arbeidslivet, både på bedrifts- og individnivå.

Vigdis Lamberg

Vigdis Lamberg

Director

(+47) 92 26 56 41
Send epost

Karriererådgivning

Få hjelp til å strukturere ditt eget arbeid med mål om karriereendring.

Individuell veiledningssamtale for deg som ønsker en ny retning i din karriere. Inkluderer personlighetsprofil med veiledning, samt rådgivning og tilpassing av din CV og søknadstekst.

Vår erfaring bygger på 16 år som karriererådgivere for mer enn 7000 personer i karriereendringsprosesser på alle nivåer, fra nyutdannet til toppleder, innen alle bransjer.

Outplacement

Gi dine ansatte en rask og god overgang til nye oppgaver med et av våre skreddersydde program.

For at dine medarbeidere skal få en rask og god overgang til nye arbeidsoppgaver i eller utenfor bedriften, skreddersyr vi effektive outplacementprogram - som inkluderer prosjektfaglig utdanning og/eller sertifisering. Prosjektkompetanse etterspørres på alle nivåer i dagens arbeidsmarked: Modenheten innen prosjektledelse i Norge vurderes som forholdsvis høy, men mange virksomheter viser fortsatt et stort behov for å øke sin prosjektfaglige kompetanse. Se Metierundersøkelsen 2017

Formalisering av prosjekterfaring åpner nye dører! -og når vi kombinerer dette med tett oppfølging, effektive metoder og gode verktøy for karriereendring øker både motivasjon og fremdrift. Sammen gjør vi veien til neste jobb betydelig kortere.
Vår erfaring bygger på 16 år som karriererådgivere for mer enn 7000 personer i karriereendringsprosesser på alle nivåer, fra nyutdannet til toppleder, innen alle bransjer.

Prosjektstyring i samarbeid med NAV

Metier OEC har levert arbeidsmarkedstiltak til ulike NAV-kontorer i 16 år.

Våre arbeidsmarkedstiltak kombinerer prosjektutdanning med effektive strategier og gode verktøy for fremdrift og resultater i jobbsøkprosessen.

For å søke plass: Kontakt din veileder på ditt lokale NAV-kontor for nærmere informasjon om premissene for å bli søkt inn.

Noen av våre kunder: