Outplacement

Gi dine medarbeidere en rask og god overgang til nye oppgaver, internt eller utenfor bedriften, med et av våre skreddersydde program for karriereendring.

Vigdis Lamberg

Vigdis Lamberg

Director

Tlf: (+ 47) 92 26 56 41

Send epost

Vil du ha nye arbeidsoppgaver? -en ny jobb? -ny karriere?

Få profesjonell hjelp til å kartlegge hvilke elementer din kompetanse består av, og hvordan du kan bruke og videreutvikle din eksisterende kompetanse mot en ny rolle: Internt i bedriften eller hos en ny arbeidsgiver.

Med dette programmet får du også innsikt i ansettelsesstrategiene som benyttes i dagens arbeidsmarked, og hvordan du kan konkurrere om jobbene som aldri lyses ut der alle følger med.

Med fersk prosjektfaglig kompetanse fra Metier OEC vil du møte arbeidslivets krav til livslang læring og faglig oppdatering på en svært relevant og spennende måte.

Hvorfor motta karriererådgivning med prosjektfokus ved Metier OEC?

Vi skreddersyr et treffsikkert program for den enkelte målgruppe, med effektive metoder og verktøy tilpasset dagens arbeidsmarked - som i stadig økende grad organiseres i prosjekter. Til tross for at modenheten innen prosjektledelse i Norge vurderes som forholdsvis høy, er det et stort behov for å øke den prosjektfaglige kompetansen i mange virksomheter, jf. Metierundersøkelsen 2017.

Prosjektkompetanse er virksomhetskritisk, og en stadig mer etterspurt kompetanse på alle nivåer. Formalisering av prosjekterfaring åpner nye dører i dagens arbeidsmarked.

For deg med erfaring

Mange har jobbet i prosjekter i løpet av sin karriere og har den uformelle erfaringen på plass, men mangler ofte den generiske terminologien og den formelle attesten på sine erfaringer. I konkurranse med andre kan dette være tungen på vektskålen. Man skal heller ikke undervurdere den faglige tryggheten man oppnår gjennom å studere og avlegge eksamen i et relevant og ettertraktet fag som prosjektledelse.

For deg som er fersk

Å starte din karriere med et faglig fundament i prosjektledelse vil gi deg en ettertraktet generisk kompetanse, større spillerom som prosjektdeltaker, økt trygghet i kommunikasjonen på tvers av prosjektet og et svært godt grunnlag for videre deltakelse, læring og utvikling i dagens arbeidsmarked.

Noe av det du vil lære

 • Ansettelsesstrategiene som benyttes i dagens arbeidsmarked, hvor et stort mindretall av jobbene lyses ut.
 • Hvordan du kan bli vurdert for en jobb som ikke har blitt lyst ut
 • Refleksjon rundt dine personlige preferanser, og hvordan disse påvirker deg og de rundt deg - både personlig og profesjonelt.
 • Kartlegge og analysere din egen erfaringsbakgrunn
 • Å lage en attraktiv CV og en sterk søknad som gir deg jobbintervjuer
 • Å forberede deg på best mulige måte til jobbintervjuet
 • Konkrete teknikker og strategier for effektiv målstyring
 • Kommunikasjon og presentasjonsteknikk
 • Prosjektledelse: Inntil 30 studiepoeng ved SKEMA Business School og/eller den internasjonale sertifiseringen PRINCE2® Foundation

Etter kurset vil du ha

 • God oversikt over egen kompetanse og utviklingsområder
 • En komplett verktøykasse med effektive metoder, teknikker og strategier for vellykket karriereendring og et godt arbeidsliv.
 • Prosjektfaglig utdanning innen den internasjonale standarden Project Management Institute (PMI) eller prosjektfaglig sertifisering i PRINCE2®

Fleksibelt

Vi skreddersyr et treffsikkert program for den enkelte målgruppe som må gjennom en endringsprosess i sitt yrkesaktive liv, som f.eks. nedbemanning, omstilling eller omorganisering.

Du har tilgang til det prosjektfaglige e-læringskurset hvor som helst og når som helst, og kan enkelt tilpasse studiene rundt klasseromssamlinger, karriererelaterte møter og jobbintervjuer.

Godt læringsutbytte

Vi kombinerer undervisning i større og mindre grupper med en-til-en-samtaler, egenarbeid og e-læring.

Med e-læringskurs for det prosjektfaglige innholdet får du tid til å reflektere og bruke erfaringsknaggene dine å henge den nye kunnskapen og terminologien på.

Morsom måte å lære på

Du blir en del av et større, dynamisk miljø, som har din prosess som førsteprioritet.

Du lærer prosjektledelse enkelt med e-læringskurset vårt. Pensumet er pedagogisk delt opp i passelige porsjoner, krydret med praktiske eksempler, interaktive øvelser, sjekklister, caseoppgaver og quiz.

Din egen personlige mentor

Gjennom hele kurset får du en egen, personlig mentor som følger deg tett i din prosess.

Pris:

Ta kontakt med Vigdis Lamberg for en uforpliktende samtale.
Tlf. +47 92 26 56 41 | Sentralbord +47 24 12 45 00
E-post: vigdis.lamberg@metieroec.no

Vil du vite mer?

7 + 3 =

Omfang/varighet:

Etter avtale. Ta kontakt med vigdis.lamberg@metieroec.no for en uforpliktende samtale.

Målgruppe:

Bedrifter som ønsker å bistå sine ansatte i endringsprosesser som medfører nye arbeidsoppgaver internt eller utenfor bedriften. Den prosjektfaglige utdanningen egner seg for deg som er involvert i prosjekter og prosjektarbeid, på alle nivåer og i alle bransjer.

Hvor:

Metier OEC Outplacements kurssenter i Hovfaret 4 A, på Skøyen/Hoff, Oslo

Våre rådgivere

Våre rådgivere har lang erfaring innen karriererådgiving, salg og kommunikasjon. Våre konsulentkolleger jobber tett på virksomheter i privat og offentlig sektor, og har god kunnskap om arbeidsmarkedets umiddelbare behov. Vi har et bredt nettverk innenfor næringslivet og bemanningsbransjen.

NITO samarbeider med Metier OEC for å få et variert og tilrettelagt kurstilbud til våre langtidsledige medlemmer. Flere har fått jobb underveis i kurset, og alle deltakerne får individuell oppfølging, samt svært målrettet og gjennomtenkt undervisning som treffer «spot on»!

(20.06.2018. Elisabet Kvinnesland, Kontorleder, NITO Stavanger).

Outplacement kursopplegget til Metier OEC gir en kickstart til ansatte som ønsker å komme videre og å finne en ny jobb

(Trond Bjerkan, kursdeltaker på Metier OECs Outplacementprogram august 2018).

Jeg var svært godt fornøyd med kurset som Metier OEC leverte. Det var profesjonelt tilrettelagt, med en effektiv og praktisk gjennomføring. Foreleserne var faglig dyktige, var tydelige, interesserte og viste engasjement i deltakernes problemstillinger, og tilrettela for god gruppedynamikk. Kurset var godt balansert mellom fagteori og praktiske eksempler, som gjør det lett å ta i bruk modellene i daglig virke

(Peter Brox-Sundholm, kursdeltaker på Metier OECs karriereendringsprogram august 2016).

E-læringskurset Prosjektledelse –oversikt og innsikt med tilhørende 2 dagers forelesning med Morten Torp bør være pensum i mange organisasjoner, spesielt innen mindre E&P selskaper, det sikrer felles tilnærming for prosjekt som arbeidsform, og er ikke mer omfattende enn at alle i organisasjonen bør delta

(Trond Bjerkan, kursdeltaker på Metier OECs Outplacementprogram august 2018.

Våre samarbeidspartnere